啟德新盤|柏蔚森I反應熱烈原價加推82伙 折實售價391.5萬

86 回覆
2 Like 8 Dislike
啟德新盤|柏蔚森I反應熱烈原價加推82伙 折實售價391.5萬
新盤新聞
撰文:黎煥成
發布時間:13分鐘前
最後更新:4分鐘前

"新世界(00017)與遠東發展(00035)合作的啟德柏蔚森I,日前公布1號價單,推出60伙,折實入場費386.4萬元,入場價平絕啟德歷來首批新盤。而項目設於九龍灣金利豐國際中心的示範單位,原定早上11時開放,因太湧躍,因而提早1小時於10時正對外開放,以滿足準買家訴求。發展商公布,短短數小時已錄得逾3000人參觀人數,當中包括投資者、港漂人才及本地租客用家,市場反應非常熱烈。有見市場需求熱烈,發展商即時加推2號價單,涉及82伙,價單定價477.5萬至1326.7萬元,折實售價391.5萬至1087.8萬元,折實呎價16134至19965元......"

https://ps.hket.com/article/3787667/%E5%95%9F%E5%BE%B7%E6%96%B0%E7%9B%A4%EF%BD%9C%E6%9F%8F%E8%94%9A%E6%A3%AEI%E5%8F%8D%E6%87%89%E7%86%B1%E7%83%88%E5%8E%9F%E5%83%B9%E5%8A%A0%E6%8E%A882%E4%BC%99%20%E6%8A%98%E5%AF%A6%E5%94%AE%E5%83%B9391.5%E8%90%AC?mtc=60037
最細單位391萬 肯定供平過租
呢度地理位置 隨時開你70蚊呎租
你同大家講佢地繼續蝕讓
除左醫院客同九龍灣打工仔 應該冇乜人會租呢度
淨係九龍灣觀塘工廠區已經大把有錢佬
熱?有幾熱呀睇過?熱撚得過香港?36度呀屌
跑道最入 跑步出九龍灣都要半個鐘
個地理位置有幾好
地圖點對點就近鐵
真實要去搭鐵要兜個大圈
車位供應又少又貴
所以貝沙灣按你邏輯係咪只值5000蚊呎??
拍胃心
你拎貝沙灣車位供應比
好心你啲月入三萬都冇嘅AA就諗下搵第份工啦
返埋啲0價值嘅工 日日比我地當狗咁撚
淡淡不用再唱淡,啟德近地鐵個邊根本完全不受跑道區影響
講到你老母好有價值咁 咪又係豬閪一件
死老母趁早啦
返Jp morgan果一排
唔錯既
講位置就連登仔吹奏既啟德海灣近d
最快一定係游水囉
屌哂公屋妹 公屋仔準備屌地板?
哦 反正都冇你份住
公屋妹聽到全新海景私樓
即刻mac開大脾俾你任射啦

公屋仔番深圳溝大陸閪咪得囉
你鍾意交通偏遠既地區😹
請教AA
冇地鐵/mass transport
唔夠車位
呢啲交通問題可以點解決
事實證明
地點唔好

但只要夠平
一樣有機會出得到貨
你去問番AA

個人建議shuttle bus
半山大把盤都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞