大批蘇格蘭BNO港人歸為「中國人」 遭大選票站職員拒諸門外

243 回覆
133 Like 13 Dislike
又話外國人一眼就識分中國香港人
係都驚寄失啦
咁多個票站都唔會有人睇足16個鐘
佢地應該自己都知自己係Condom來
自己諗出嚟果24個比利其中一個。精神病嘢黎你唔好追問了。
如果蘇格蘭係獨立,咁一四年係投乜?SNP存在又係為乜?
鬼佬鳩知你咩係BNO咩
咁唔關佢哋事㗎喎
有投過嘅一睇已經知係票站犯錯。呢啲文係用黎水啲唔知頭唔知路嘅傻鳩俾佢哋打飛機。
你如果之前有登記,投票之前三個星期已經收到poll card. 新聞都提你未登記好deadline 前登記。

其實同啲垃圾講黎都嘥氣。太監撚明咩叫屌閪。
不過今日星期六有啲時間咪撚下啲五毛囉
如果讀大學批人 好多都係97之後出世 最多得bno visa 冇bno passport 得bno visa應該唔當喺英聯邦公民
正常人哋跟程序做嘢係應該投到㗎喎
不過啲本地人唔鳩知咩係BNO啫
有咩衝突
有自治議會唔等於獨立
你唔知咩叫devolution/devolved power/devolved parliament就唔好偷換概念啦
北愛爾蘭都有自己議會啦
唔通北愛爾蘭自成一國咗喇咩
你講緊乜9
我咪話跟正常程序係應該投到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞