大批蘇格蘭BNO港人歸為「中國人」 遭大選票站職員拒諸門外

243 回覆
133 Like 13 Dislike
吱吱toy又衝哂入嚟俾人撚
一有bno post
成個po大半版都係已封鎖既人
好撚癲
原來弱智
弱智唔好咁大聲啦
local 都大把人唔鍾意BBC 唔想交TV licence 直頭電視都無
咪以為香港人鍾意電視撈飯就全世界人都係咁
BNOer..帶晒資金…
榮譽英國+烏克蘭+猶太人
企開啲啦 屌你老母 中國香港人 唔叫中國美國人?中國英國人?
我支持移民一代冇得投票,都已經用腳投過票啦
好似共產黨殺到黎潮文,個嚇到變左弱智嘅同事係咁問人食唔食腸仔蛋咁
見到香港人有得正常國民咁投票,一有呢啲失誤新聞唔即刻衝出嚟打飛機點搵多兩個錢。
你如果一貼啲選區香港人投票點擁躍點選到自己中意果個MP,即刻變支那水災po一隻賤種5毛都無
英國其實叫香港人nationality有好多方法

不過就未見過叫香港人Chinese

只有Race先會叫Chinese
全部冚家剷扮盲唔覆你個comment
師兄 無知都唔洗大大聲同人講..
暖心
最方便但最唔安全

你估吓點解票站要公開鎖&解鎖票箱;容許參選人派代表監察票站運作而唔係有啲票站職員自行監察?
呢個post d 5毛賤種多撚到
你班移英撚就算有BNO都改變唔到你地係東南亞黃皮馬嬲嘅事實
歐洲國家本來就係ethnostate
你班黃皮豬離開自己個shithole country去人地國家做蝗蟲仲好意思要人權?
要怪就怪你啲同胞搞爛自己國家
你隻支那畜牲行開啲啦
如果仲讀緊大學個批 應該係冇bno passport 只有bno Visa

個批後生嘅 應該可以係蘇格蘭國會嘅選舉投票 唔可以喺uk Parliament election投票
塊面平到好似一塊板咁,我係鬼佬心諗「邊度嚟咁醜樣既外星人」
你地香港人永遠係中國人既一份子,去到外太空都會係中國人
整色整水都係呃鳩自己

佢哋屌亞洲女都係為咗滿足個種獵奇心理
同啲人屌猩猩、馬、狗個啲差唔多
有呢個護照嘅有邊個未過18歲
垃圾SNP垃圾
呢樣真係要屌喎,將自己國家發出嘅護照當成外國護照,唔係智障係乜?
點解唔投得?BNO係英聯邦公民
英國國會選舉係英國公民+居英愛爾蘭公民+居英英聯邦公民投得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞