大批蘇格蘭BNO港人歸為「中國人」 遭大選票站職員拒諸門外

243 回覆
133 Like 13 Dislike
北韓係完撚全封閉
中共有少少空間
至少你仲可以移民
北韓要搵命搏

你哋移左民仲可以返香港
北韓人走咗同親人朋友都永別
甚至親人朋友會受連累
如果係咁
咁即係你哋香港人同佢哋一撚樣
如果我係英國人都想屌走你班仆街蝗蟲
係咁話唱榮光 唱榮光
移英享有民主自由

???
fake news
cctoy話鬼佬識分中國人同港燦
太監對人地做愛指指點點
london以外勁多呢類 情況. 非當地白人都是gum, 搞politics, 裝彈弓(返工做得慢,多時間)
係咁你可以點
但唔關你事
呢個唔關你事嘅意思係
個中共吸嘅錢就算唔吸都唔會落你袋
但係你發姣發櫈去移民被吸嘅錢一定係由你個袋出去

何必去影響人哋國家搞臭香港人嘅名
做逃兵 以為做到外國上等人 點知人哋眼中都仲係中國人
十三億人喎
你要佢哋喺地圖求其指一個國家出來都難啦
更何況知道香港人用咩身分證?
蘇格蘭同我句嘢有咩衝突呢?
其實種族歧視好犀利
不過點犀利都唔犀利得過喺大陸擺人入集中營
就算係每一個county / council area都有自己by-laws
基本上你一搬屋就要上英國政府網站重新登記做選民
登記批咗想用postal vote投嘅話又要另外申請
來來往往起碼一個星期先完全批核
今屆大選皇家郵政先至有delay問題
數以萬計人爭啲攞唔切postal votes
多,因為入大學免費
要以非留學為由住夠三年先當home student喎
北韓班友乖乖地返工都唔會有人搞佢哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞