奧姆真理教 日本社會無止境的問題

147 回覆
461 Like 7 Dislike
一樣
極權國家就係要做最終洗腦果個
麻原個樣咁易令人有印象,仲要原來教科書都有
居然都仲有日本人唔識佢
支持樓主
正如有人信「習近平思想」、「一国兩制」、「由治及興」
幾on9嘅嘢都總有人附和同支持

過多幾年,再街訪下香港年輕人,睇下佢地知唔知8964咩事,咪同日本呢個訪問一樣囉,有人知有人唔知。
極權國家本身就係一個邪教
日本年輕一代好撚柒蠢
你依啲萬能key我都識

你支持lgbtq
係咪證明你都只係俾演算法推去你想睇嘅嘢
強化對佢哋嘅正面印象
麻原「嚴禁邪淫」,命令信徒不得與配偶或戀人以外的人發生性行為,甚至禁慾,不許自慰。但麻原彰晃凌駕一切戒律,夜夜姦淫女信徒,並有自己的後宮情婦部隊「荼枳尼天」[39],共有一百多名情婦[40],頭號情婦「教團財務大臣」石井久子(又被稱為「女帝」,與麻原育有三個孩子[40])專人替他「選妃」,對象通常是12歲到20歲貌美的處女[19],最多不可以超過25歲,麻原就從這支「荼枳尼天」部隊,夜夜召集許多個女信徒同時臨幸,進行男女雙修歡喜法[18](即性交)。女信徒入教時,照片會被送到教團總部,然後依麻原喜好挑選,麻原彰晃特別喜歡膚白、長髮[40]的未成年處女,入選者將直接由麻原本人面試,並進行「做愛測驗」,若符合資格而得到麻原寵幸,便能坐享許多特權,其中有相當美貌的一些女子日後成為模特[18],還有女性離開教團後,成為AV女優[9][40]。麻原的縱慾「歡喜法」[18],被信徒尊稱為「尊師的性行為」[41]。

有無麻原啲女睇下 睇下有無得同屁股很大 個教主Fight下?
樓主居然對奧姆真理教咁熟

利申對麻原嘅印象
除咗沙林毒氣就係隻傻西舞
https://youtu.be/Sp2Zno8V_jg?si=gWnruvdpmmzaE78r
https://youtu.be/W1iwjWmOkuI?si=isYX9AI98mLrLH1C
以前中央圖書館有本麻原彰晃寫嘅書,叫做人體騰空的奧秘
咁點樣幫人脫離伊斯蘭教、佛教、基督教?
唔係萬能key
因為我冇佢前面嗰段中二發言
幸福科學玩神打都一堆人信
Lm
個張講邪教poster我上次去東京都見到
話有兩個教都同奧姆真理教有關
叫啲人警惕

好鍾意睇巴打嘅翻譯文
估唔到日本00後仲會識麻油湯圓
you don't know what you don't know
件事丟淡左就慢慢無人提起,無人提起啲後生自然就唔會知,最後就無人再記得
就係佢搞到日本周圍都冇垃圾筒
要加入教育課程會好啲
只係因為極權國家係由邪教管治,一山不能藏二虎

日本人奴隸性格太重
你見佢地乖乖會環保分類就知
成班奴隸

天龍🐲人:環保♻️分類?分你老母

match
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞