【I/A/DMM】 Ragnador ラグナド 妖界黃昏(27) Lycoris合作,日版繁中續步完善

520 回覆
4 Like 2 Dislike
g持課好game
跟到2張畫4突

咁都中
但係国主其實仲勁唔勁
曬命用好勁 同擺係度討伐
屌on9將幾百萬買晒瀑布個堆野到
唔緊要幾星期就用曬
pok 合作啦
啱啱係風同土我都冇
啱啱打完12章前編
想問大約幾耐會update一次主線??
唔記得 今年3月好似更過
懷疑3週年前後再更
以前3-4個月更 今年出band 合作 拖左時間
其實隻game有冇得可以load順啲
成日打打下lag 到斷chain
網速快啲幫到下手 我自己屋企wifi順過data好多
我2樣都成日斷
其實打個上弦之塔唔係話可以跳級咩點解我仲要每層打
下弦先係可以5層5層跳

㩒到好9煩
要skip
打石囉 定疊埋心水等復刻
最近忙到瀨屎 等復刻
Sure, here's the translation:

---

8月15日(四)00:00 合作UR角色「菲爾諾特」登場!

必殺技能:誓約之星的魔弓【科爾·因費爾諾】
- 無視敵方20%的魔防,以威力1000攻擊
- 若目標種族為奇怪,威力增加40%
- 若目標種族為奇怪,且未破壞土屬性的玉,視為已破壞
- 若目標為闇堕神的魔射,威力每一階段增加10%(最大40%)

自身處於凍傷狀態時,解除凍傷狀態
凍傷
- 魔攻減少,並在一段時間內受到傷害

零攻發動時,攻擊前賦予目標闇堕神的魔射1,並給予自己進入Break狀態
- 當被賦予闇堕神的魔射時,若自身的零攻效果次數還剩餘,則解除零攻,並縮短零攻使用後的剩餘時間12秒

闇堕神的魔射
- 受到的傷害增加10%,每一階段無視2.5%的物防和魔防(最大10%)

全連鎖時
- 攻擊前給自身魔攻增幅3與土屬性威力增幅1一段時間,並進行威力100的土屬性追擊

全連鎖時且零秘技發動中
- 攻擊前給自身全連鎖威力增幅3一段時間

根據全連鎖次數發動以下效果
- 第一次:給自身Break增幅1持續20秒
- 奇數次:攻擊前給自身Break增幅1一段時間
- 偶數次:攻擊前給自身魔攻增幅4,並給予目標物防減少2與魔防減少2一段時間

---
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞