【I/A/DMM】 Ragnador ラグナド 妖界黃昏(27) Lycoris合作,日版繁中續步完善

520 回覆
4 Like 2 Dislike
請問新卡種族buff係睇自己角色種族
定睇隻怪種族?
自己
新畫值唔值3突左佢?
之前hold左180幾碎片 一直都唔知用落邊張畫好
合作畫可以嘅
今日有100抽武畫券 睇下抽唔抽到3突
Ios第一送野送到癲
感謝營運賣大包
懷疑工程師自己友 特登送錯野
新手而家入坑日版是否太遲
有心玩唔怕遲
好多野幫新手追戰力
如果真係要 抱下大腿仲升快啲
請問第二,三張玩係咪唔啱呢隻?
呢2張畫係咪適用於啲成日抽秘技嘅角?
72小時應該就唔駛抽了 寢落你都有
相同武畫係用嚟突破 角色,武器唔駛特登再抽重覆
畫睇效果抽 合作畫建議最少2突 3突佳 留意打畫活動送1突

其他2隻角都勁 可以抽
土斧有餘券 石可以抽
雨女畫bonus用 唔一定要
合作神pool 可以玩多陣自己考慮下 新手想快速升戰可以抽 但需要一定覺醒先可以長用

留意22日仲有瀧奈出

體力推主線+刷活動 本家活動會係追憶復刻 可以拎左10抽券先
合作活動過2日先開始 到時可以刷下 貓又版千束碎片 可以突滿角
第二張主要拎防buff 如果你打難關 唔夠坦先用
第三張講得冇錯 係啱抽0技角用 但冇其他攻畫都可以一用
巴打介唔介意我貼畫box有邊張啱?
主要係玩呢隻同愛德華
限時活動
下弦塔 大量肥料 每月開2星期 會reset; 上弦唔會re 可以冇體先打

筆關 大量筆 老手都缺 星期日>一 每星期換日reset 清左先

其他本家活動同上面講咁可以打到拎抽券先 再分配體力打 有好多肥料

基本上體力都係推主線 刷活動
今個星期係hard 掉落up 新手可能skip今次先
hard主要係刷武畫券 用嚟抽pool 但新手追進度要取捨下

btw 夏毛毛 同 雨女vo login會送10抽 如果不幸保底 可以等幾日/ 直程拎完券再抽
ok
感激你
角色星盤
升滿主控角先 中路升起 因為有付神%格

武器初期升錯唔大問題 因為唔用武器會做補助戰力
但123武 揀ur先 被動級數揀心眼>痛恨 會心後期唔會用
4武揀有攻buff 得意都用住先 睇buff數做人
留意物魔
感謝肥雷大佬
慢慢摸索下先
新手新手
基本上新畫對到種族都會用到

愛德
手動
嫁mp畫 大佐 鬥氣 地獄新年/天井 + 花合成/愛欲淨土

如果有起手mp需求就 換3/4張做2mp
要係咁回血就用天井 愛德本身有回 可能唔駛用

千束
手動
合作畫 寢落 鬥氣 天井 + 花合成/ssr奈合成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞