【I/A/DMM】 Ragnador ラグナド 妖界黃昏(27) Lycoris合作,日版繁中續步完善

520 回覆
4 Like 2 Dislike
高lv先後我打10層先得百幾
週年3倍掉落要開始啦
又等月尾再戰
所以10月係合作+週年
依家出宣傳 應該都係照舊10月1出

好耐之前玩過 依家想返黎玩返 想問下巴打 我應該主升邊幾隻角色先 同埋有冇話要抽D咩
升800比丘尼先 可以再升木乃伊姐姐用住先
依家張畫都泛用
武器就有閒石就抽埋
不過10月有合作+週年 自己睇住
飛天蟹都可以抽
唔好意思想問多少少 升800係咪姐係升爆LV 點爆星盤丘尼做主力跟住後面用木乃伊姐姐?
呢隻game嘅關如果想易打啲 就最好用對應嘅角
ie對應屬 對應種族 對應物魔
而呢隻game送石 掘石都算多 無課仔keep住玩都可以抽到大部分嘅必要野
所以玩耐左就可以揀用咩角打

隨從/cpu 係唔駛點星盤咁濟 主要睇lv 突破

你嘅情況就睇你想玩得幾深入有唔同考量

想跟翻上大隊
升翻4屬各1隻主控先 清翻啲單人關先
依家可以升嘅 800>姐姐/(蟹)/(其他新角)

輕鬆玩
升完800 等新角 有資源就升 夠戰力自然夠打
唔該巴打同埋想問埋以前啲符係咪得返寢落仲有用
呢半年出左啲新fc+mp畫 有啲係480 yen ssr
如果唔課 鬼神都用得 配今朝畫

support畫位你冇咩新野都係有咩用咩
收到風bastard合作
係咪就黎又係入坑好時機?之前miss左
https://x.com/ragnador_grams/status/1839137824903139503?s=46&t=maEx5dzS7sgXfi7rYBrkDw

屌套野都停咗咁耐都仲有crossover
而家啲人識唔識呢套野ga

利申一定抽

套漫畫玩天使惡魔好正

龍騎士勁型
同埋啲電腦畫靚到癲

我地公會得1個人睇過
我老
本漫畫單行本最後一集已經10年前出
本野仲要未完
鬼 火 魔法
地走 風 物理
送艷花 土 物理
抽1畫 送1畫
有抽神
送1ur武 1ssr
推薦動畫定漫畫多啲?
漫畫

動畫冇睇過

不過漫畫都畫咗成2x年先得2x本
中間啲畫風跳得太勁

係最後幾本啲畫先靚

同埋本書都幾咸

個主角係個咸濕魔神嚟
見動畫22年出好似幾靚仔
咸濕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞