定期存款邊間好? (45)唔該睇完頭post 同條款先好問

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
直接係戶口扣咪算 一蚊都唔夠邊個咁得閒落分行比銀行玩
佢比左錢我 就當佢計岩息架啦
唔通我幫佢計啊 仲有活期黎架嘛

而且之後我都算 入番錢比佢
問題佢唔比我入嘛
渣打呢個套裝 大家收到sms未?
點解會負
13. 如合資格客戶獲享日曆及/或禮品套裝,本行將於2024年4月30日或之前(適用於日曆)及於2024年7月31日或之前(適用於禮品套裝)以SC Mobile App推送訊息/短訊/電郵方式發送有關通知及專屬代碼予合資格客戶。合資格客戶須於本行登記有效之本地手提電話號碼及電郵地址並於SC Mobile App啟動推送訊息。如因登記之資料錯誤或不完整導致未能發送有關通知及專屬代碼予合資格客戶,本行保留權利取消有關之日曆及/或禮品套裝而毋須事先通知。

1月開馬拉松,錢放到5月頭,7月尾先會收到 sms, 收到個禮品套裝會唔會至少9月或10月
未有, 仲有幾日就月尾
咁又唔會既,呢排換佢其他嘢都係一星期左右就收到貨,不過依家就7月尾,仲未收sms😆 效率額低,5月磨到依家⋯⋯成2個月 都唔做野🤛
你預下星期先會有
想問下有玩中信出糧plus既巴打,點解fps入完錢都仲係顯示未存入薪金?
想問下有冇人玩ZA個出糧爽?其實佢係咪求其揾個户口 用FPS過數時入以Salary and Benefits Payment就得?
邊度有得睇
主頁有出糧plus icon
上期毛氈都搞到我唔記得去換,過晒期
Participated employers
應該要間公司join 先有
邊度會顯示未存入薪金?有得睇既咩?
3.5 3個月
你去到佢個頁有寫住截至xx號更新 咁上下
通常要等2-3日先更新到
啱啱開左中信銀行戶口,見到po頭介紹每日轉帳總額係100萬,但我見到我總額得20萬,唔知有冇改到
真唔真啊?
我朋友佢話佢有4.1喎
要等幾日後先改得
創興廢到仆街,開左3個working day 仲未開通
間小女孩都幾多人兌換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞