又有一個的士司機加速幫的士業界死亡

227 回覆
983 Like 11 Dislike
冇証冇據 同metoo亂指控有乜分別?
仲未審先判開晒名
今次我地連燈全撐DC9
已經同東南亞的士水平睇齊

濫收車資,冇禮貌,偷大紙扮找錯錢

仲要多個拒載/兜路
喺呢d盲反post認真回唔會有好結果,下次如果唔係跟風盲反做喪屍嘅話,最好回都唔好回
好嬲好嬲唔即場報警
的士司機好似唔一定要找$1000紙
政府寧願將啲錢放喺垃圾徵費改革
再將啲錢倒落海
找唔到要照跳錶車佢去唱錢
記得以前有一單判過
達哥邀台灣街霸隊友來港旅遊大事記

達哥遇拒載賤種DC9-山頂聽到去旺角即走
https://jp02.pixeldrain.com/api/file/WS7mcAh9

賤種DC9一聽到話要去銅鑼灣態度急轉直下
https://www.twitch.tv/videos/2182065947?t=03h46m55s
整自動找錢機會唔會好啲 日本都多 又有曬紀錄
信用卡機每單手續費,八達通機月租既錢邊個出先
司機自己食 / 計入車租車行食
一車三更司機除三? 唔裝好撚過啦目前唔裝既理由就係咁
租車已經貴,仲要無啦啦扣錢
呢鋪我撐DC9, 九百幾蚊散紙同幾十蚊散紙冇可能分唔到。 大陸人出名扮死狗唔可信。你話飲大左就話姐(我同事都試過)
呢d 遊客真係搞事

我地愛國愛港既的士司機應該值得尊重,而唔係公開貼幾張圖片文字就侮辱
呢1招,我廿幾年前喺上海就遇過
唔係1次,係同1日2次。喺車上面佢死口話我唔係俾100,係50
之後每次俾錢我都會大大聲話 “呢道幾多錢”,望實佢收咗張錢擺喺邊
死DC佬搞亂香港,必需拿下來
依家有咩冇可能,DC佬搞亂香港,硬對抗
直送深圳判喇,判佢老味永久釘牌
dc9真係影撚衰香港人
食撚屎
忍唔到手
而家車行大定政府大?再嘈收返晒啲的士牌
有一次夜晚又係 俾500
找幾蚊

佢話以為50 我當面屌撚到佢仆街

個司機仆街死全家固然唔駛講
個乘客俾人大兩野就即刻落車先數都係戇鳩
土生土長幾廿年就分得清100&1000
咁的士嗰張就應該真係100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞