[7月新番]新人大叔冒險者,被最強隊伍操到死成無敵

290 回覆
12 Like 15 Dislike
唔限種族咁打人類邊有可能嬴
又獸人又龍點打呀
練到大叔咁咪有得打囉
後面好撚爽,敬請期待
依兩集冇咁拖都係拖
進度條去到一半嗰陣正常速度已經可以講到今集尾嗰段
快少少打埋都仲夠時間反正都係秒
結果剩三份一先開始尾嗰段
然後打唔切又夾硬講廢話拖長
呢套野真係拖到仆街
我發覺依家啲卡通 全部校1.5倍速睇就啱啱好
唔知係咪成本同要拖集數嘅關係 有陣時有啲相同對白 好似講得慢過以前咁
有啲要開到1.75或者2
而家已經好左少少
以前火影果d我係長開2倍速

而家新番基本上1.5倍速就ok
同埋好多動作打鬥已經做返好個節奏
要減返落正常速度睇
下集下地紫野應該被無慘
諗起full metal panic 第二季欖球部嗰集,又係俾主角操到癲咗
長篇個策略唔同你睇得都預佢拖,季番嚟講仲要唔確定有冇下一季都拖就奇怪,又唔係唔夠內容,又唔係要表達咩細節,普通爽番都唔拖泥帶水唔夠爽先古怪,最弱智係依啲前面拖嘅作品往往去到埋門發現趕唔切先猛飛劇情趕火車,明明本身有原作喺度就冇考慮過集數點樣安排咩,兩個鐘嘅劇場版總集篇都知自己有幾多時間唔會搞到一鑊粥
咁拖
睇黎2師徒決賽之後就完了
隔離個檔格大叔又弱智,今季真係好怪
想睇雙馬尾同龍人生仔
擋格大叔正過依套,依套特登拖延啲爽位,試想像崎玉登場一拳打掛隻boss,依套就特登俾崎玉企喺boss前面捱打,另加背景旁白,背後觀眾反應,另加師傅團解說,力求拖延到下一集先出嗰一拳,如果唔係對作品有期待都唔會集集跟,本身諗住佢後面幾集時間緊逼會爽多少少
一定係做新人大叔二奶正啲
我反而覺得呢套好睇過parry
parry個主線比較大路嘢,角色刻劃都無呢套咁深。
反擊大叔本身係將基本功練到極限嘅大師級開外掛作品,依邊大叔嗰種訓練方式已經冇可能算咩基本功,論尷尬一定隔離反擊大叔咩都誤會煩啲,但勝在去到打鬥一定爽,依邊將嗰啲爽位縮陽入腹咪俾人覺得唔夠隔離好,論原作一定係新人大叔正好多
睇咩番就應該帶返個咩腦
而且明明今季仲有其他咁多好野睇
因為1 2套就話今季好怪
兩套都好好睇
放低個腦睇好正
正皮係俾張圖
以後貼呢張圖好無?
唔好再貼刀劍套垃圾
個龍人商會主席係咪無留意過大叔個師父啲比賽
破哂最快贏比賽個紀錄都仲咁淡定龍人贏到個比賽?
很好....你很腦殘嗎....敢這樣講刀劍神域.......我死也不會放過你。我給你兩個選擇。
1:我把你送去給鬼灯
2:你給我做好心理準備...因為死亡已經降臨在你身邊了。
你逼我的,聖使之裝:裝備:聖冥靈武:真-聖星夜嵐靈刀、真-星夜慄凜靈刀
你給我受死吧:雙刀絕技:奧義,滅靈,賦予亡者戰魂力量,星夜冥靈閃-一式、奧義,聖靈,賦予王者戰魂力量,星夜聖靈閃-二式
要是敢在這裡再說一次反刀劍神域,你就別怪我不客氣了
估唔到呢套既漫畫都有露點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞