[Welcome KDH] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
咁你咪繼續活係自己圈子囉,淨係睇身高睇龍攬撚住1.97嘅山狗過世啦,事實係波圖個龍已經打出身價,轉會費都唔會平,球迷眼睛係雪亮
好掛住古圖狗 佢真係好撚勁
呢個同意,又高又撚勁,但25
+9+ free 走,佢會超越盧猛古,成為車路士首席賤種
唔鍾意短撚=鍾意山狗
Goodest logic
Olise遲啲就會跪係史丹福橋求收留
2025已經冇佢嘅位置。
咁師兄又唔好咁極端,喺歐洲賽場立到足嘅,你當啲球探同青訓系統死嘅,1.7踢龍街場咩
到時paez 安嚟英超
比人撞到懷疑人生
同Palhinha一樣走唔到

英超隊大把bargaining power

出唔夠錢就返去吔屎
事實最Top 果幾個又同打控傳果幾都係高過190
Alison Neuer Courtois
就算再次一級Oblak 都188 ter Stegen 187
邊個夠盧狗真金白銀成億買返黎
轉個撚頭話唔踢咁賤種
差1cm 姐,條頸長d 都係返度啦

睇龍門要睇埋wingspan, 但現時無具體數據

同height:wingspan Ratio

但kepa就有眼睇手短
你j身高又唔睇個人能力仲撚癲,事實係好波嘅真係不問身高,高到條柒嘅都有機會on99
咁點睇近20年歐洲最佳陣容龍門位
得卡斯拿斯 ter Stegen 係矮過190
矮過190又去到一線已經唔係好多
何況世界頂級係小之有小
利申: 古狗走左我支持球隊買Jack Butland >>> Allison >>>>>>>>>>> Kepa
鏝城算係傳控T0隊我諗無人會反對,佢哋兩個龍都under米9,個乜鳩拉也得1.83攞埋金手套,我認佢哋真係唔及你提過嘅top,但有時用人冇最top選擇,折衷一下用啲好嘅選擇總比攬住山狗過世好
冇人反對換山狗
但亦唔代表要J d矮龍
車條中場本身已經偏矮
好簡單阿狗中場都有件飯
鏝有Rodri
好揀唔揀揀去乞兒隊怪得邊個
我冇j矮龍,我係睇球員嘅能力,但反對米9以下龍係廢,米9以上就勁呢種睇法,好波嘅係不問身高,我係睇人踢波而唔係睇身高踢波
亦都冇人講過米9以上先勁
係普遍世界最Top果d都係米9以上
186以下又好Top仲幫到球會拎冠軍
果d係小之有小
都係得果幾個 風險問題 同埋陣容適應度
龍門同中堅理解都係一樣
矮一定係劣勢
但唔係無出過世界級
但一定係小數囉
最經典果件未巴禾
當年係巴塞咩盃都拎哂
黎到鏝變左個傻仔咁
好波不問身高啦,係師兄弟鐘意用身高批鬥球員,上面成堆高度勁龍例子,我都廢事逐個捉,睇嘢睇寬啲 好波就好波,就係咁簡單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞