[Welcome KDH] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
唔係又去廚餘廠啊
捷做後備都渣啦
大傷完踢唔番起
襯仲少少價賣走
買個後生踢後備吸經 替cucu好過啦
其他位唔買唔緊要,快手買波圖個籠,咪撚再用山狗
單換LB Saka!
條友得185CM,同雞巴蛇一樣矮
到時一失波又會比人屌短手短腳
成日屌Kepa 短手撚然後買個一樣身高
那個男人回來未
我要Aitana
傳控龍係咁上下身高,鏝個兩個同奴個個都唔過米9,你既然請得安sir做,唔要返個咁上下級數傳控龍不如唔好請,高到條柒咁嘅山狗唔通又好過上面講嘅呢堆龍咩
雞巴係矮,但佢真係廢,你會唔會話得1.82嘅卡斯拿斯廢?
拎件18歲做皇馬正選既同costa比
我係想講 高矮同勁廢係無關係,唔好覺得龍低過米9就廢,好波嘅龍咩身高都存在,睇多啲波啦

可以將所有波清出底線既男人 我的龍門
但唔係多數囉
下面果堆近20年最top 果d龍門有邊個矮過190
Cech 196 Neuer 193 Alisson 193 Buffon 192 van der Sar 198
Courtois 198
激到阿狗澤澤跳
你呢啲撚樣拎ai 做例子話打籃球唔洗高一撚樣
邊有錢買costaff都搵第個
唔好咁講,Kepa 個種廢係守得廢之餘用波都唔係勁

Ederson 得1米86年年save % 都低,但靠撚波撚到今時今日地位

K.Navas , Oblak 都無米9
但你而家叫施治同保方嚟打安sir套傳控,佢哋都未必踢得掂,普遍傳控龍係遍矮少少,頭先講過鏝奴個啲都唔過米9,如果唔係請安蛇,用返柏龍就得,山狗成碌柒咁高又話係傳控龍,最尾踢出嚟成pat屎
從來唔係轉會費既問題

賣Broja +9+ 細查 隨時今年200m pure profit

有咩人會買唔到
enzo laviaiaiiaiaia
白卡
Theo 大火 馬尼 rj

呢條中後場 夠唔夠爭冠
龍門高矮一定有關係,只係差在影響有幾大
你試下搵個米7去做龍撲12碼,明知佢射邊都唔夠手長去救
olise 已經買唔到
賣到再講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞