[Welcome KDH] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
斬樹仲有人rate
不用了謝謝
呢腳最尾冇比人罰,當年比班利狗無限放大
其實呢場黑撚到仆街,謝君子雙腳熱誠飛鏟卡奴冇紅到,林蛇clean tackle 比人紅左,搞到成場比人屌,最尾比廢托入左一球之後去角球旗dum波鐘,保蛇先躁到去伸班拿約一腳
劉馬車咁快就收皮
諗起下季光頭佬扮晒哥狗企係隔離之後踢埋啲閪波就燥
好似有
米赫諾域
係咪又叫人拎底薪
簽到人未呀屌你老母
光頭狗第一日返工一張相都冇 係咪射波
諗諗下佢contract講1/7開始,但冇講係1/7番工
Gusto
獌依家同兩年前嘅車狗一樣
開始J structure

https://x.com/Iewdawg/status/1808063978817401184?t=_tHFo_v-C1WgCxR_x-4gog&s=19
好快比人屌做咩唔買即戰力
自己要返啦
曼聯玩structure 死路一條

車都叫做個老闆肯比錢

Jim Sir 條縮骨含撚頭買Branthwaite都係出35m

好聽就講唔做水魚,實際之後買埋d plan CDEF完全用唔落手

我大膽講,曼聯來季跌出前8 ,mark my words
https://x.com/alfredopedulla/status/1808091579652980914?s=46&t=92Gri0IR3neKOnCU1orrgA

車開左份重要的薪水比新馬甸尼
🤌🏼🤌🏼🤌🏼
Dan ashworth, Jason Wilcox, Vivell
咪就係Todd狗arm arm 開波既director 組合(前白狗 + 前修狗 + vivell )
留名等睇vivell 又權鬥失敗要敗走英超
袋一招係幾撚勁
好似講明簽short term
呢條友咪Hot 你老母day
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞