[Howay the Lads 修哥出哥頓未?] 紐卡素轉會窗討論區 (142)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
有冇手足已經到咗東京
又傳哥頓走
阿朗同Wilson 又賣唔走
個岡比亞美斯又Man of the match
Perfect window
以Howe既轉會作風,我對今個轉會窗已經冇咩期望

上兩季我地最重點既收購通常都係6月至7月頭已經傾好數 (Botman, Pope, Tonali)

7月尾至8月初簽到既人定位已經係預計踢後備既squad player (HB, 文圖)

8月尾基本上唔會簽人就算簽都預計係大後備 (Hall)

Isak係唯一例外,但當時似係Wilson傷左先急住簽人

Howe果套好重視要球員fit落佢套system,佢要成個暑假去俾新球員融合,所以8月打後就算簽到人都唔使預可以即食
AC簽咗新中堅,睇下Thiaw果度會唔會有進展
仲要番多5日工 星期五先飛
熱身賽有保證好多,要 build up 準備開季
我住 Sydney 一知佢去日本就唔撚去 Melbourne 睇季尾個場啦
熱撚到仆晒街

黎到買左件落場版,印埋字先等於香港淨衫,但小心睇清個碼,日本 2XL 係平時 L 有一件球會出既 tour 衫

仲諗緊星期日去唔去
而家邊度仲有飛賣?官網?
星期日就建議唔好去 場波星期六踢
好似有VIP飛
係咩屌咁要星期五去
官網?
似那張美劇總統周圍握手gif
球場應該都有賣掛?
到時都整番件
又傳翻Ferran Torres

又話Thiaw好事近
個agent 話the current reporting about thiaw to Newcastle is false and incorrect
笑死,大神證實咗
講真而家中鋒仲緊要過中堅
中堅舒亞丹般上季尾好穩喎
新人有Kelly打得博文又比預期早練到波
中鋒就真係打黎打去打一個
新高層真係食檸檬就搞左中鋒同右翼位先
都冇傳過前鋒
isak傷左就推返頓爺正前
件 tour 衫好似有 d hea
可能烤哥永遠覺得最已陣
傳Thiaw 41m歐元 搞掂咗

雖然價錢有d貴
但Thiaw 係好球員黎,有潛質

Thiaw優點身材極好,腿長力量足
埋身肉搏有明顯身體優勢
缺點係位置感差,技術一般,轉身慢
出球能力比較差,搶波經常犯規
你咁講咪有d似以前個美國隊長胡恩巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞