[Howay the Lads 修哥出哥頓未?] 紐卡素轉會窗討論區 (142)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
佢張相響巴西wor
我見佢story寫26hours to japan
佢自己出發,係日本會合
搞咩
咁起碼最少停兩三個月
無後備前鋒
尋晚比較特別係hall大段時間打中間打得唔錯
有時賀維真係熱身賽先敢試呢啲野

由於我地左閘突然有好多選擇
Hall丹般Kelly當然打得
聲稱傷好又神隱既泰格又得
呢兩場仲要試返Lewis(呢場打得ok)
仲要如果查隊唔走佢同明圖可能都要打下左
反而中場就缺人
洛克人長工尋日都冇出米妮傷安達臣走人
賀維開季時可能真係會出般奴頓哥賀爾組合
而我自己覺得以Hall特質長遠打中間可能仲好
hall果腳傳中咁有質素打中間其實有D浪費咗佢
爛賭東都去日本
去日本賭兩手者
打8號靠左 我地控球個時佢就去拉邊傳中
即係FM MEZZALA
當去旅行 食下壽司
🇵🇾 Eddie Howe on Miggy Almirón, who he would ideally like to keep on Tyneside and who remains 'in the plans' for the coming season:

"Miggy's been unbelievable for Newcastle, long before I came, but also since I've been here he's been an absolutely pivotal player, a key player.

We love him, we love his personality, we love working with him. He's come back with a big smile on his face so I'm looking forward to working with him again."

This is exactly what you would expect him to say.

#NUFC #NUFCFans #Newcastle
Paul | Magpie 24/7

散band啦大家,唔會簽右翼

黎緊呢季目標頭10
今年夏季標王係件3號龍
烤由頭到尾都係話想keep朗同wilson 同查隊
不過佢未必係話得事果個咁解
傳中靚都同意既,打中場係會少啲斬波機會
不過同時佢遠射能力亦唔錯,放中路可射多啲
(尤其我地而家啲中場遠射能力真係好一般)

覺得佢長遠打中間好啲主要係覺得佢攻強於守
身體質素同一對一防守唔強,打法又鍾意標波
雖然上季季尾防守係好左但都要哥頓都幫唔少
打中場中有人抖後可能仲解放佢進攻能力

當然繼續在閘位培養亦唔排除走查比亞路線
而且如果比佢揀佢可能想繼續打左閘
起碼入國家隊都易好多
已經比你留到Wilson啦
好心放阿朗去掘金啦
朗而家根本連梅個位都搶唔返留黎後備做咩
不過如果球會買到馬杜亞基賀維可能唔再咁諗
因為又係啲佢最鍾意既英人
球迷究竟寧願使二三千萬磅買個馬杜亞基
定留朗多一年半載?
真係要殘酷2選1我自己都冇答案
緊係留阿朗,慳番二三千萬
其實ASM走之前Howe都係講類似既野,轉個頭就賣走左
講就咁講姐,你見下半季佢排位仲後過菲哥都知咩事...
唉屌
自從世界盃之後牙朗已經廢左武功
右翼位比佢浪費左兩年
同佢續約真係最大失誤

而家佢又賣唔出擺係到又無用
個時asm轉會前都有類似野講
好似阿朗唔想去沙地
但又冇歐洲球會有興趣
車仔一定唔會2,30m放
我覺得要買呢條友起碼40m
查比亞同哥頓唔會黎日本
其他fit既球員包括冇得踢既東都會黎
對去日本捧場的朋友來講都算唔錯喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞