突發!有香港女仔自己一個喺日本失蹤。

551 回覆
282 Like 44 Dislike
D死五毛又話日本唔安全
咪搵得返囉
闊咗幾多度
個記者可能都係睇threads條友update
佢生得好安全,唔洗驚
我真心問緊,冇起鋼
咁都要起鋼我好唔得閒
回應返,咁你要諗諗啲人係揀日本嚟報定點
日本資訊易流通、文化近、識日文人相對多
最緊要係hit rate高
金三角、南美毒販都好變態
北美墨西哥開肚無人可以超越
但嗰啲無關我哋事
我哋經常去日本
呢啲先多人睇,先多人研究同拍片
So nlm.個lm
你問我「咁去日本瘋狂消費嘅中國人點計」,我畀埋例子你中國人李少琼而家就係去日本瘋狂消費失蹤畀日本仔輪緊,你玩三國殺玩到眼都矇要用屎眼睇嘢我答咗你又睇唔到

咁喺中國香港瘋狂玩中國桌遊三國殺既中國香港人點計?
https://lihkg.com/thread/772963/page/4?post=80
所以我上面張圖果堆支那人都係俾日本鬼子輪緊
我都俾日本鬼子輪緊嘅,咁你一樣都俾日本鬼子輪緊
越毒越多女搭訕
中國人李少琼俾日本鬼子輪係因為
1. 去日本瘋狂消費
2. 佢事實上係失蹤咗

你張圖入面邊一個人都同時滿足咗呢兩個條件?

至於中國香港人 RIP轟焦凍凍siufa 俾日本鬼子輪係因為你條黃屍狗又要反中又要玩中國桌遊三國殺口裡說不身體誠實既報應

咁喺中國香港瘋狂玩中國桌遊三國殺既中國香港人點計?
https://lihkg.com/thread/772963/page/4?post=80
搭訕係想攞錢定搵免費雞
想問班女開唔開房?
記者有冇fc

01出名四圍抄,抄行家,抄論壇
冇原因? 仲想八下添
呢條8婆成隻雞樣 ....係鬼都引屎搞佢la !垃圾
總之條8婆099。。。。豬都比佢聰明!唔識去日本就味能去!

白痴西
同你一樣咁計囉
我冇反中又玩中國桌遊三國殺,咁即係點計?

揾返未?
好奇發生咩事,冇事都唔交代一聲?
好彩搵得返!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞