突發!有香港女仔自己一個喺日本失蹤。

551 回覆
282 Like 44 Dislike
網約旅行冇咩問題
只係分開行冇左消息先係問題
肥西去到都有人撩
你個閪腦咪就係淨係識懷疑幫手果個囉 但懷疑d point全部錯撚哂
你完全冇諗過條女身有屎先失蹤(依家比人拉埋上差館)
黃定藍
傾下計啫

搞乜鬼
係你香港女仔先覺得人地同你講兩句就圖謀不軌咁

就算問你去唔去酒店都係同你拎緊Consent㗎
可能經濟差,見到有牛郎癲到會追住條女幾個街口
前幾日先見到個POST話兩個女仔去日本俾人撞酒店房門密碼 日本差佬黎到仲要冇拉條友
啱啱睇返HK01篇文
話家人尋日先係香港報警,咩料
失蹤條女仲話係日本經常比人搭訕,講真我真係未聽過有女去日本成日人比人搭訕,其實係咪自己搭訕人
搵左72小時一個識講英文嘅人都無?
個到係東京喎
仲有唔好覺得人地搭訕就係要「謀」你
有本台漫叫
《T子%%走》
條台妹去日本約炮,就算女仔的確係有呢類人。

ナンパする呢個行為只係現實版本嘅約炮App

當然唔會謀你條命,更加唔會想搞挾人強姦。
嗰字又打正字
係字就唔打
同你講都嘥鳩氣,我有撚淨係懷疑幫手嗰個只係拎多個假設出嚟大家傾吓
懷疑啲point錯撚晒?好撚多人都懷疑呢啲位喎
你個閪腦咁有獨特見解不如講講錯嗰個方喺邊?我只係用個局外人嘅身分去睇佢覺得唔正路啫
同埋冇擺出嚟講就等於冇諗過條女有屎先失蹤?非黑即白乜邏輯謬誤嚟
冇喺個post comment到呢樣嘢就等於冇諗過?師兄個閪腦係唔係要乜柒都放上網講先等於自己諗法?
再講,我覆緊人哋comment,人哋懷疑緊佢朋友我回覆我認同佢觀點都好撚正常
師兄現實生活太撚大壓力黐q咗線?
屌你咪撚再覆我,放假都俾個白卡佬搞
我嗰陣都算失蹤72小時 銀包手機喺廁所唔見哂
搵路人借電話 佢哋會肯聽你講 但都係唔會借
行好多鋪頭問職員借都擰哂頭道歉唔得
之後用身上有嘅錢搵咗間最平嘅K房訓
一日 食兩餐薯條
最後發覺靠自己唔得真係會死
就去警局 警察英文都係廢
都係靠自己喺警察面前喊 先突然有部翻譯機
所以男人一定會再慘啲
冇fd 又唔撚比
你依個懷疑合理
如果SPA意外或者比人強姦, 應該係醫院
可能有人偷LOCKER, 偷晒銀包手機, 乜錢都無, 走去報警比人當傻仔
之前佢手機1個tick可能都係咁
睇黎你未去過日本
同fd上次去日本,由街頭行到街尾已經俾人搭訕三次
波台狗智商就係咁低
可能已經過左比人搭訕既年齡
係唔係有仔陪既唔會搭訕?
用下腦諗到知
你越問越跌落地喇返咋沙feel 有少少柒
講2句都起哂鋼
咩事
日本大城市越黎越多牛郎,街頭一班牛郎街尾另一班牛郎

唔好話一個人行街,我早排同老婆去日本,

都有隻牛郎唔戴眼準備衝黎我老婆度,好彩佢隔離位同事截一截停佢
連登公屋反向指標世界第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞