=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第87回: 舞香強...弱勢回歸! 715糯米巡尾

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
第一次係外地睇演唱會,冇諗咁多
本身諗住有得睇就夠淨係驚冇得睇

睇睇下先發現貴飛係基本
個場咁大,第一輪應該任抽
就算驚落,第二希望落一般應該都保到底
研究過買枝二手再放返出去應該都平過租鏡

你有無試過坐カメコ
唔係阿 台仔第二日都有人落 FC先行都冇哂第二日
一定唔夠日本仔黎 個個拎枝大炮
你咩機咩budget先 諗住買咩?
上次睇過日本借鏡又貴又麻煩
A73 諗緊平平地買tamron 新果枝50-300mm
上次有手足地方場70-200影完一場去咗買2x 我拎緊500 你研究下
同埋都唔知camera席 會掉我哋去邊橫K個場有幾長買幾長啦 budget 內
仆街瞳美又突然尖叫嚇到我醒曬
開場前個半至兩個鐘到應該ok 條龍長但多counter可以到時睇下物販咩時段 應該會有段時間係入場前可以買
goods其實得 tee同埋photobook有價值其餘嗰啲都係垃圾嚟全部係迷你嘢黎
唔想要本書所以冇抽premium咁
唯一值錢係可以坐arena
premium飛我等fes先買
貴飛其實反而仲難中
所以你都唔好覺得抽貴飛就實中
我上年試過day一抽貴飛跟住落咗
system又有bug第一希望唔中就全部都落曬
p.s抽過兩次貴飛全部落曬
https://equallove.lnk.to/beginner
啱曬我呢啲扮睇等愛既人
其實FC第一輪抽選,其實係咪都易中?
有冇話邊類型嘅live 係特別難中?

三團fes 係咪好難中?
比大家聽下琴日瞳美既絕叫
https://x.com/hichanO413/status/1808874955075170675
咁梗係,fc第一輪最先嘛
嚴格黎講,好少LIVE會難中
如果有陣個場好細就另計啦
3團fes極易中,閪地方又咁大,點會難中
小強都話,最憎人見到蟲就係度叫
衣織BB帶潛水鏡做咩
係咪準備同我墜入愛海?
佢捉完之後我地有問佢係咪G,佢冇答

btw糯米全員都係蟲NG,12人中蟲抗性最強最冇咩個個係波菜
指原系9成live第幾輪都好一定中飛
好多時一般發售都仲有飛
淨低個1成係細場
近期應該得大感謝祭係搶到pk
上年年尾糯米北海道特別live(細場)最後一日仲有飛
三團fes抽就一定有
上年day2抽premium唔中一般先中
我坐個block係官方加開day1冇呢個block
所以要位唔難靚位另計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞