=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第87回: 舞香強...弱勢回歸! 715糯米巡尾

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
其實真係好難選擇,但我覺得怜音同埋香乃愛,是旦一個應該要在陣中,因為佢地係JOY有一定既代表性,可以唔齊兩個,但點都要有其中一個
呢條廢柴無一次留到最後
次次都用炸彈封自己路然後死
佢真係弱智唔係扮 雖然佢贏定輸都好可愛
又好似岩....係咁岩=LOVE既歌姬組
係人氣成員之餘又有樣
如果JOY淨係出歌姬,無靚女好難吸引人
咁出香乃愛啦
都要睇返體育館首歌佢佔多數定怜音佔多數既,不過最終表決權(如果有機會既話)應該都係要由偉大既指皇決定既

最近見大塚愛都上到,希望JOY會有啦,但12個應該放唔落架喇
當我結香冇到?
感覺結香、怜音都唱得好過愛弓
覺得joy唱歌最好嘅喺晒2周年con唱 薄明光線 同 誰森 呢兩首入面
屌係wo,熱到傻左唔記得結香
JOY歌姬組太多人成日記漏
認同,咁踢愛弓出去
愛弓完全未驚過,結香?Who?
其實偶像唱功唔係太重要。注重唱功同對歌曲歌手要求高嘅根本唔會去追偶像。只要唔好好似AKB早幾年一場live咁災難性到差啲表演唔落去就得啦。所以災嘅話最重要都係擺番啲靚女上陣會比較好
歌姬組
舞香有人氣
沙夏有樣
衣織有我

大佬咁快落橫濱?
今日去同我個名握手
都唔係架,現實中有啲傻佬真係會以有冇實力呀,音樂好唔好呀,去評價啲女團架
其實偶像同啲偶像女團本身就係有一個皇道定位,啲歌大路,表演跳吓跳吓,本身啲偶像就係咁架啦,唔通我刻意要求啲實力派歌手同埋啲搖滾樂隊刻意做低能野,唱可愛情歌,跳開心舞又啱咩?所以現實中有啲傻佬本身個思維都好鬼野蠻兼戇鳩

講返正題,但如果要上the first take,唱功又真係唔可以太過唔理,除非指原要求JOY上the first take只需要賣可愛,咁選人就唔同標準了,但如果計體育館首歌,又唔似純賣可愛既作品
好奇你第一位係你個名定糯米
我個名
聽日個座席出了,微妙

你咩位

巴打坐Center定アリーナ
我一見到太靚既野,就想毀掉佢…..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞