Taylor Swift 其實點解紅

142 回覆
91 Like 320 Dislike
聽過⋯
某啲歌係幾好聽嘅
但係始終唔係自己杯茶
Who are you?
D歌好好聽 歌詞又好 易令人叫春有共鳴
咁你又開post問?
因為人類係羊群心理
你依個問題就好似我成日諗嘅問題差唔多
點解Be@rbrick依種咁樣衰嘅野會咁多人中意,仲要炒到貴一貴咁
完全唔明
聽多幾首先講,佢題材從來唔只愛情
Forever winter,breathe 友情
The best day, never grow up親情
You’re on your own kid, only the young, I can do it with a broken heart, this is me trying勵志
求其講已經講到好多題材嘅歌
其實明眼人一聽就知佢基本功都唔掂我哋圍內成班有真實力有地位嘅老師傅次次一聽到有人話佢唱歌好聽就笑到仆晒街
真心,佢唔係唱得,靚又唔係最靚,作曲填詞淨係識diss啲ex但勝在夠口水兼且食到個勢,但佢啲八卦新聞一定係數一數二多,咁咪紅囉
舊歌幾好 新嗰個album真係唔得
高挑靚女
樣未必話好靚 但佢好知咩野衣着化妝岩自己
寫歌又叻 詞都好好 不過佢近年d曲風太類似
唱功就算啦 從來都唔係佢賣點
第一頁冇乜邊個真係答點解
詞好都up得出,鬼佬笑尻佢d垃圾詞
型到核分裂
因為多人鍾意
經典作Love Story
佢由country轉pop走咗好多舊fans
然後去到folklore同evermore又吸番批舊fans
I wonder about that too… all her songs are so repetitive.
係亞博唔係紅館
想當年有人接機拎到佢簽名
好似仲有派pick
依個世界大把紅人
唔識唔緊要
但唔好衝出黎柒
果然係連登
明明之前都係被鬼佬笑,話佢首首歌差無幾,分手當題材,竟然間呢幾年變咗樂壇天后
所有唔係最 top 嘅 package 但加埋五角型最大
因為多情歌
佢自身又係成日分手拍拖

跟著有好多傻閪分手
情傷既時候聽到佢既歌
就覺得好有共鳴
:呀 我都要努力
:Taylor都有我既經歷
跟手做撚埋fans

情傷有幾大 fans瘋狂情度就有幾大
姜濤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞