samsung 4月個更新好多人綠線左

218 回覆
43 Like 23 Dislike
直接放入雪櫃更新
而家話唔關熱唔熱事
係舊電漲爆+老化發熱高...
點搞都搞唔掂
A52冇 因為用rigid OLED
A71先係用柔性 OLED
好多牌子用三星mon但唔同電池都有事
懷疑啲人連中學science嘅知識都冇
Mobile01, a52s 已經有人中左
iphone唔係都用samsung mon咩
點解會冇事
有link? A52 A52s S20 FE都好少見
A71就多啲
3叔d qc真係
唔爆炸 咪算係咁
本身滿懷希望想由asus轉3叔 25ultra
而家J都縮埋
成皮野玩3年出綠線
Zenfone 11 Ultra 6.78”AMOLED E6 LTPO
FYI 三星柔性panel嚟
之前Zenfone 10/9 都係三星 但係硬性panel 所以邊框粗
我zenfone 9
我都係samsung但我冇事
即將壞機, 三星既amoled係咁.
一定要換mon了
iphone qc 嚴好多
同埋封裝方式完全唔同

三叔最鍾意垃圾mon比自己牌子
希望解答到你既疑問

利申: 第時壞左轉iphone算. 三叔on99
點會冇事 Google search下 iPhone 13 Pro 白屏就知
用戶出事率黎計,三星應該點都高過iphone

13 真係唔好彩,睇番網上個情況似似地三星今次既情況

雖然唔知黎緊16係咩玩法,可以觀望住幾個月先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞