samsung 4月個更新好多人綠線左

218 回覆
43 Like 23 Dislike
an狗死毒撚柒到
喂 休斯
夠鐘出嚟反喇
幾日唔見係咪食咗藥呀
三星呢啲死狗公司無售後,你出事佢就一定話你個個別案件係用家問題,除左N7電池爆炸咁大鑊要認之外,以外其他問題一律都係個別案件。

你要買可以,一定要比錢買埋延長保,因為出事無人會可憐你

同埋佢間廠一日都唔重新審視過製作程序,佢以後出每一代機都一樣會有壞Mon災情出現
補充返,意思係其實個Mon係完全無壞無問題,只係個排線係組裝過程入面比機器壓壞左,淘寶20幾30蚊排線,搵人重新壓過就可以回復正常。

如果你係香港換Mon都係三星原廠出既Mon,佢個排線一樣都係壞的,你換落去一樣有機會用多1年半載就會壞線死Mon
Samsung起碼有機會幾舊水/免費換
Sony完全唔睬你
記錯咗22年7月先啱
唉屌, 免費換但要reset哂過d seting

一樣煩

7年系統更新都冇撚用啦

hardware會咁壞法的話, 過唔過到4年我都有疑問
我攞去維修部之前都糾結samsung會唔會收我錢
過一兩個星期多一條線
直到第3條線嗰陣我決定攞上去整
去到維修部嗰職員同我講:俾左$440檢查費先,如果有其他問題/零件要換就會message報價,到時再決定整唔整
過左十幾日之後我收到message話唔洗額外俾錢換零件同埋叫我上去攞機
我上去攞機嗰陣另一個職員主動退返$440檢查費仲話再有同樣情況samsung都唔會收錢
而家有維護模式 非底板問題唔洗機
data要唔要洗?

上面巴打話十幾日後收message去拎機
冇後備機的話咁未仆街
佢要檢查就會洗data
你個部過左保架 我部過保s21 更新完出綠線 拎去整 收到我440換mon費
ching你拎返部s21未?
我嗰部s20已經過保一年
拎返機嗰陣有退返檢查費
就係驚佢唔退, 我諗佢唔同時期唔同做法, 但開得$440檢查費根本冇心幫你整。
samsung根本垃圾os
原廠一堆刪唔到既app 乜撚三星運動 三星app store
咁多年根本無變過 早幾年仲要同facebook合作, 部機又係附帶facebook仲要刪唔走

你老未真係收錢乜都做得出 毫無用戶體驗
拎返啦 但440無得退
有啲人有得免費換
有啲人無先正
好廢
你刪唔到係你weak
咁學Sony一律要比千幾蚊換囉
今年開始唔洗
s20系列根本人人都會出事
遲早問題
小米11過度發熱、燒WiFi、燒主板、耗電太快、花屏、關機鍵失靈等問題你唔講
我屋企人部note 20 ultra 21年買 23年出事
要俾$440先可以換, 無我退
但我屋企人唔打機,只係睇片睇吓股都出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞