[持續無奈] F1 2024 奧地利站 討論區 2

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
上次係講緊下個圈,同埋嗰場係briefing note 容許咁計
你呢個圈出界講咩都晒鳩氣
一定係2021場場都好似至少落後一個圈
但個隻字隨時中左兩樣。

唔好用香港標準睇,隨時死得好慘
點都唔夠平治個幾年咁悶
除左內鬥個年我都唔係好知之後幾年係睇緊乜(平治的話)
後面就好睇既
MAX今年已經俾人追近左好多,有多好多鬥車睇,已經唔係上年咁悶
其實今年一定係好睇過上年
agree 所以而家和牛罰得唔重已經好好彩
細牛真係上海開始醒咗幾場返到歐洲而家成績仲好似差過爛蕉
季初仲成班係度笑人藍色拖拉機實在錯了
有時最 racist 其實係個班左膠

和牛應該係聽埋個班工程佬平時咁講野唔知大問題,但好憎班人咁撩起啲野出黎,世界永無安寧
multiviewer條友係到搞事先
真係得閒到睇住每條tr
有時最歧視其實香港人但我哋真係由細到大都咁
外國最多都係族群俾個名人,或者跟膚色,我哋係可以每個國家都有一個名詞

阿燦 架仔 泡仔 賓妹
阿差 摩羅差 死鬼佬 黑鬼
個時威廉絲姊妹夠膽死叫大猩細猩
呢啲係外國真係死一百次都未夠
仲有包頭佬,亞拉花瓜
好撚啜核
淨係黑人都有 黑鬼 黑柴 黑猩猩
利申叫開黑柴
關唔關公幫佢打唔係重點
姿態要擺
同埋日本車手都係等同日本嘅運動員咁,佢哋有職業態度,呢啲位好清楚要點做
其實我最憎某啲fans將佢女性化咁玩
用filter放晒蝴蝶結呀盛
一次半次當開玩笑,持續咁玩唔好囉
但係唔用佢又唔得
唔好科金畀佢

等睇其他左膠又咁玩
關咩事, radio講得嘅野就預左全世界知。唔係pit wall 都唔洗叫車手收聲
個個車手都有火㗎啦 講句粗口都俾人罰4萬歐 洗唔洗引入ai mon住啲車手講粗口跟住罰尻埋佢地
至弊呢句唔係一般粗口呢唉
啱啱見到story,道咗
諗起2020 max定唔知邊個叫兒子retard 之後仲話唔會道歉
和牛Twitter 出左post道歉,係咪因為呢單
你係黑人穆斯林講既就可以包容
白人無咩
亞裔死撚梗
有班女fans係當自己睇F1係追星咁睇
其實和牛一表現唔好 呢班撚屌就會上晒水
荷蘭係全世界最好既國家
好想移民過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞