[持續無奈] F1 2024 奧地利站 討論區 2

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
唔放上去點知
而家場場P8真係好柒
有進步架啦 起碼係中下遊best of the rest
之前連q3都入唔到
感覺nor lec rus都快 但仲未去到max咁極致
覺得max 揸平 拉利 麥都一樣pole
放個比和牛屌打既四萬上去既肉酸程度仲衰過湖人選太子
得罪講句
贏到和牛先講喇
Kicks廢d定係2021 Hass廢d
單論車
評術講左主席同ocon q3冇新tyre
咁拎舊tyre對max新tyre
隔離果d有新tyre都輸0.4
咁用舊tyre輸0.8係咪真係咁嚴重?
佢哋未有咁強嘅抗壓能力 料係有 但好多時都因為心紅/ 心臟唔夠大而自爆 MAX今年都第9年F1年資

4 16 63 都係5-6年F1年資
佢Q2尾轉用新紅都輸0.6啦
使鬼幫佢兜咩
Q2 大家都新佢走兩轉一樣輸 0.675
我覺得係今年
保子都揸到咁
LM
做左個 SQ vs Q 比較

而家連 Retard 呢隻字都要 cancel?
好多本身係和牛嘅fans都嘈緊
痴晒線
好耐喇話唔尊重弱能人仕唔可以用retard
我覺得用 fucking stupid / idiot 會好啲
retarded 呢個字係外國真係唔好隨便用
有少少話人天生低低地個隻
所以而家要用learning disability 而唔係mentally retarted
真係麻煩
佢哋要Yuki道歉
Lance stroll= learning disability
換咗底盤之後點屌打
你俾架爛車人然後話人哋無料
左膠真係痴膠花
我好憎左膠但 retard 呢個字真係唔太好用
特別係我身邊唔少朋友既小朋友都有唔同程度既問題,有時講既無心但聽既好唔舒服

不過啲人搵呢啲嘈和牛又係多鳩餘,佢英文字庫詞語不足都唔係第一日架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞