[持續無奈] F1 2024 奧地利站 討論區 2

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
到底咩事?冇睇
下,咁上次奶講隊尾班車手冇嘢爭就死開啦唔算侮辱?
係因為用字唔夠侮辱所以唔使罰?
好撚癲係咪連隻字都要取消埋唔俾講
好似台灣唔俾講智障兒要講發展遲緩(但明明係發展唔到)
仲要佢本身係非英語第一語言使用者,
有機會唔清楚呢種字喺歐美係唔用得
而家只係初犯 咁只用唔好再罰得咁嚴重 我已經可以
而家係極擔心嗰班左膠會不停誇大成件事
放心啦班左癌係世界毒瘤一定發大黎搞
同埋fia對亞洲人有偏見同歧視就一定
次次和牛有嘢發生一定罰咗先
其他人做同樣嘅嘢又冇事
想個Retards嚴重啲定Dickhead嚴重啲
想知Retards嚴重啲定Dickhead嚴重啲
如果你係黑人,講咩都得
而家和牛班左膠fans熄咗火,又開始去鬧其他左膠話駛唔駛要雞咗和牛
我忍唔住笑咗
明明兩三個鐘頭前佢哋最大聲係咁叫好傷心好失望要人道歉
R嚴重好多
人在歐洲
道歉是必需的
或者就正正係你嗰句講嘅無心聽嘅唔舒服,啲人先會叫佢道歉
應該都係公關幫佢打

班左膠真係乜鳩都搞
遊戲界時裝界政界乜都關佢哋事
如果你唔係持有英國護照
咁就要醒定啲
其實咪同台灣一樣
智力障礙變發展遲緩
但其實發展遲緩都唔應該咁樣解,佢都發展唔到個智力
所有嘢愈黎愈癲,講嘢要兜個大圈
但香港腳都繼續叫香港腳
Max講咪無事
咁多YouTube 片笑和牛矮
但好似無人話過佢地人身攻擊
主持都成日笑鳩佢英文唔好啦
又成日話佢好彩
屌你老母嗰排連續幾場拎分定入q3又話人撞彩
都痴鳩線
亞洲人對呢啲真係無所謂
我就話用番㺂2021 銀石篇文
用魔法對付魔法仲有效
好似對小粉紅咁對付左癌
邊有幾年呀
咪又係22 23
今年Max贏都唔係放開廿幾秒咁贏啦
外國嘅話
Racism 種族歧視 (白人和亞洲人例外)
Mentalism 精神病歧視
Sexualism 性別歧視
Disablism 殘疾歧視
呢幾樣要極小心

馬來西亞就係3R
種族 宗教 皇室

不過老實講, 香港人本身幾mean
連登有啲post嘅留言有時都講得幾過分
不過個人最反感嘅係左膠強迫其他人接受自己主張
你肯定呢單里唔係支那人搞事?成撚日都有車手講fucking retarded架喎
某國家嘅人有冇搞埋一份我唔係好肯定
不過嗰班死仆街左膠又居然跟住信
出咗事 我絕對唔會放過班柒頭
我睇完真係R撚晒頭,我都幾肯定差唔多每場車都有人講呢句咩事無端端搞到咁大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞