CA/ACO年年招新豬學豬運豬(32)歡迎加入伏愁者聯盟

925 回覆
2 Like 7 Dislike
搭單幫我個fd問: 如果唔見左/搵唔到相關工作證明點算?
到時職員會叫你係嗰份工下面寫返"沒有工作證明" 再簽名

創科局︰已研發ChatGPT 替代品 名字:「公務員文書輔助系統」
https://lih.kg/3730529
好波,以後除咗admin同customer service既ca aco, 返工係咪只要開電腦,打開個系統,就可以捽腳指等收工
喂,幫我draft 個memo/email/
求其搵個ai網都做到魔巴有福了
手指唔洗捽
仲細咩玩手指
多唔多人面試一take過
樓豬囉
內調唔使過試用期做夠一年就可以申請嗎?
想知道skill test 有冇sources可以跟住溫
之前幾年既post有skill test懶人包,但呢兩三屆班自私精唔好話懶人包,連面試內容,時事題都唔肯share
係囉
全年招聘到宜家,好似真係冇乜人講題目
ca reject email好似派到3月18
網上有,有心搵一定搵到,一係上網買卷,word excel 算難
咁如果2月in 未收到咪遮係有offer?
好大機會
關你撚事咩柒頭 講就講 唔講就算撚數唔好打咁多嘢
自私精就自私精啦 有乜撚嘢上網搵同有心一定得
講咗人哋就一定搶到你個位 我又唔覺得喎 咁樣都驚就唔好做人啦
同一句說話 唔同人講唔同氣場同感受 你模仿人哋都唔一定成功

所以真係唔撚柒明 點解有啲撚樣唔講就算 唔好又呢又路 講埋啲鳩嘢 我唔撚信呢度冇人想知 你唔想知 但都唔好阻住其他人知

依家啲風氣越嚟越差 個個都驚死人哋影響到自己 同上兩屆爭好遠
你答緊嘅傻鳩 咪係自私精代表囉洗撚答佢咩
唔洗咁激動,理性討論
雖然個POST由投考資訊POST變吹水POST
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞