[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (3)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
劃做啤酒free throw區?
唔係車路士咩
龍仔難搞 都踢左咁耐
估唔到 黃洋第一場踢車路士
簽呢啲不如簽宋柱頂柳個外援算啦
孫銘同茹子你食撚咗?
石門一時唔偷雞就彈出嚟做保長
去理文轉踢右閘
佢有能力嘅
睇吓新教練識唔識用佢
又被傑迷咗?
離蛇
心態同狀態問題大於技術問題
Jesse同Bear 未here we go?
唔打喇唔打喇
最後努力爭六月之星💪🏻
讓我們再一次,也是最後一次在香港大球場為黃洋歡呼。

黃洋在傑志的球員生涯,始於2011年在香港大球場對車路士;8月7日傑志對馬德里體育會,比賽場地同樣是香港大球場,黃洋將會最後一次穿上這件藍色19號球衣上陣,這亦是最後一次,有球員穿上傑志的19號球衣作賽。

Let’s bid farewell to our captain Huang Yang at Hong Kong Stadium.

Huang was introduced and made his debut for Kitchee against Chelsea at Hong Kong Stadium in 2011. This stadium will be the final stage for him to shine one more time as the one and last Kitchee number 19 in the friendly against Atlético de Madrid on August 7.

#wearekitchee
冇計 on9多數⋯⋯
講得出樂仔龍仔彬仔要爭上位咁應該唔會再簽本地中場
因為潔廁 所以兄弟
傑志總領隊
• 19h
下年一月會去岡山
想抽一日時間去嵐山行下(有JR pass),唔計來回交通時間,係嵐山留3-4鐘夠唔夠做?

傑總可唔可以帶隊? 我都想去
Jack Kwok句We love you Jesse fuck off to Wong Wai半季就要改chant
嵐山有風俗嘢咩
更正少少 係球王威。
Sorry ,只同女去
去搭船清靜吓自己 放下色心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞