[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (3)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
唉 巴勒斯坦都要拎對香港既footage binc
就黎兩年 仲未最後
隊隊抽到中國都極好笑容
最後左好多次
UAE好似都係
Group B真係撚屌組嚟
A組死亡之組
B中東組
C渡假組
B組唔好再垃圾啲
讓我們再一次,也是最後一次在香港大球場為黃洋歡呼。

黃洋在傑志的球員生涯,始於2011年在香港大球場對車路士;8月7日傑志對馬德里體育會,比賽場地同樣是香港大球場,黃洋將會最後一次穿上這件藍色19號球衣上陣,這亦是最後一次,有球員穿上傑志的19號球衣作賽。

Let’s bid farewell to our captain Huang Yang at Hong Kong Stadium.

Huang was introduced and made his debut for Kitchee against Chelsea at Hong Kong Stadium in 2011. This stadium will be the final stage for him to shine one more time as the one and last Kitchee number 19 in the friendly against Atlético de Madrid on August 7.

#wearekitchee

A組
直接去參加香港球會試腳啦
覺得印尼贏到支那
C組出線3隊都非常明顯
C組有4隊上屆都同組
中国
作為一個中國人 咁既分組真係得啖笑

講真咁同直接宣佈龍之隊首名有咩分別。

令我地班國足fans totally no mood to 捱夜睇波 嗱,我又分析下 首先日本,唔好玩啦 黃種人野,6分穩陣

巴林,,如果係巴西就有可觀性(順便可以報上次ga仇)(不過算啦,入到決賽周又會見到面) 我真係冇睇過依隊野..國足半力夠WIN,又6分

最後三隊,我連名都唔記得 我地出青年軍練下is ok,又18分

加上我地4大尖刀 譚龍,韋世豪,林良銘,陳濤加上關鍵王武磊.. 根本場場大炒,,,,

30分就一定..係睇下破唔破到得失球.咁一面倒ga比賽,我冇興趣,大家世界盃決賽周見

P.S.比d咁ga對手中國..is侮辱..哈
大埔lulu果陣俾人屌到飛起真係慘
澳洲讓下ok?
仲諗住a組抽南北韓
b組中東內戰
c組偉大祖國對小日本
中國打得好有機會入第四圈
N宾應該一分都拎唔到
第4位好似都入到
係每組第三第四名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞