[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (3)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
420就算啦

除咗口罩

Btw sponsors有冠忠巴士
420又真係想入去睇吓
42都係啦 人哋咁講唔代表啲咩架喎
【傑志8月7日友賽馬德里體育會】

傑志宣佈,於8月7日晚上8時與馬德里體育會於香港大球場合演季前熱身賽。賽事門票將於7月2日(下周二)起於Cityline購票通平台公開發售,票價分別為$420(正價)及$120(特惠)。

賽事由慶祝成立50周年的EDPS電腦系統有限公司贊助,並獲盛事基金贊助及「M」品牌認可。今場賽事的部份門票收益(正價票每張$40、特惠票每張$20)會撥捐「港超聯賽會青年發展基金」,支援各支港超聯球會青訓工作。

【季前熱身賽】𝗣𝗿𝗲-𝘀𝗲𝗮𝘀𝗼𝗻 𝗙𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗹𝘆
傑志 ᴋɪᴛᴄʜᴇᴇ vs 馬德里體育會 ᴀᴛʟÉᴛɪᴄᴏ ᴅᴇ ᴍᴀᴅʀɪᴅ
🗓️ 7/8/2024 (Wed)
🕗 20:00
🎫 $420/$120 (7月2日起購票通發售 will be available on Cityline starting on July)
🏟 香港大球場 Hong Kong Stadium

#wearekitchee
420睇王子同車仔名叔Saul都抵。
【賽事由慶祝成立50周年的EDPS電腦系統有限公司贊助,並獲盛事基金贊助及「M」品牌認可。今場賽事的部份門票收益(正價票每張$40、特惠票每張$20)會撥捐「港超聯賽會青年發展基金」,支援各支港超聯球會青訓工作。
無理文化工
for the good of Hong Kong
C位 香港7號對法國7號
世侄踢唔踢到呢場波
你咁講 咩tour都可以咁㗎啦唔通拎晒張contract出嚟畀你睇,係美斯個次個host on9到咁可以咁嘅terms都唔使嘔返啲戲金出嚟姐
支持香港足球了。
件件唔透露下有咩新人試腳?
攞M mark唔洗自己孭晒飛又可以平啲
超哥哥。
金信煜強勢復出!
sor
未必呀 中游講緊西咸水晶宮嗰啲喎
定係你講曼聯
加蕂蛇
有無一萬人入場睇
咁搞笑唔分區收費
西咸應該都多人睇
最緊要有M Mark
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞