薑餅人之塔

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
d人唔識走位,明明中鏈鎖都要行無雷公咁遠
而家用火拳可以鳩玩 洗咩走位 遲早改弱
改黑巧先啦 打咩屬都係最勁
呢啲驚應該無咁得閒改弱,等陣實比人屌
只會出得更勁,或者用機制去針對護盾果啲

再唔係boss輸出繼續set高,就算有盾唔走位都會收皮
有4張卷未用都廢事用了
啲人仲未識剩係打王唔打圖騰
同埋鎖鏈唔痴埋一齊
鳩玩條毛咩
新BOSS路人場恐怖到
啱啱好4萬戰多啲火拳入去打10場贏9場
自己都係鳩打冇走位
入場放大 儲滿條bar放罩就過到
可能我好彩撞到正常人
啲路人係真係弱智架大大條紅線都愈拉愈遠,幾多盾都唔夠用
真係想屌撚啲用奶油嘅仆街

火拳打唔到排名
咪撚再用奶油得唔得
其實今次仲易過上次
2隻甜辣,搖滾再加隻麻辣/櫻桃,貼住鳩劈已經好快贏頭先打左個1.9%
火拳?我驚隊友冇輸出
有人掛機嘅話真係唔使玩個鎖鏈可以直接磨死晒所有人
咁係你好彩
如果同隊有2-3隻都係唔岩屬嘅話就算你可以保晒佢地唔死,輸出都唔會趕得切4分鐘內打完
奶油真係激死
一開始個個channel都話佢t0
就勁多人練死一隻

奶油過咗氣兩星期仲有人用
死又第一個死,輸出又唔係高
好心再過多兩星期轉翻水屬先拎出嚟喇
諗緊係咪應該升隻甜辣…用黑巧好似唔夠力打今次boss咁
是但打4階咪算 唔會死又快 是但清完券就可以閂game
其實一直都想知道跌紅裝個機率係咪差唔多?
圖騰真係可以唔洗打…傷害低 集火打王就得
一開始送太多資源
有部份無課ALLIN落去
簡單講佢地無其他餅可以拎出黎
見到d4萬頭既輸出 (特別係水劍) 真係好難唔想斷
我覺得又誇張左,隻game基本資源(經水/錢/突破石)唔算卡得好勁

無石再抽多隻5星輸出嘅話,正常升多幾隻助攻角/奶/搖滾果啲都好過仲堅持用死隻唔岩屬嘅奶油啦
你見討伐前幾名都仲係黑朱+搖滾+鍊金就知唔會係隻角色唔夠力,只會係自己同隊友練度未夠

正常人都係用返岩屬打啦
我有三星黑巧克力,四星搖滾,四星黑麥,冇專武,紅色裝有一套齊嘅黑暗裝,你哋會選擇用邊一隻去打?
講漏咗,仲有甜辣椒,三星
5階純粹彩虹寶箱機率高2%
只要開到彩虹寶箱,無論4階定5階,跌紅裝都係10%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞