薑餅人之塔

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
明明加保底係一件好事佢都可以加到咁柒

由逼你睇住啲廢柴開雙金裝呢個位開始,隻game好似無考慮過玩家嘅感覺咁
啱啱有場有隻蘇打扮都唔扮,企係後面等死
暫時得一隻 抽唔到你
巴哈已經勁屌
話咩設計得很好,以後不要再設計了
有人第一次中隻老鼠俾人偷野,然後roll第2下中前進3格中問號,個問號係後退3格再中多次隻老鼠俾人搶多次
尋日改完連紫裝都唔出,cls驚
牙熊講得岩,本黎個機率係暗箱機制,依家佢只係將一樣既機率放上枱俾你望到,機率其實係無改高到,即係果d咩修改完會好出左裝全部都係ff黎
其實佢機率唔改高,剩係加個「正常」嘅保底我已經ok
但50場先一件+會清零真係好on9我估至少都減半同唔清零先合理啲

我睇佢個勢都係突登出啲鳩野比人屌一輪,然後再改返正常少少令你覺得佢地做左好事
想問下黑朱5星係咪差好遠?依家計埋之前歪嘅抽左100抽4星左,諗緊追唔追
差好遠,因為5星咗招大就會有50%防禦穿透
而黑巧勁主要都係被動加大可以瞬間打出高傷害
新餅乾其實抵唔抵抽
發現等啲人死左再幫佢地復活好多杯賺
望落似光屬版黑麥
要睇你有冇其他餅
新玩既就一定抽
唔使換彈呢點好似爽過黑麥,雖然唔知輸出點,但手感都唔錯
黑麥要抽到四星先玩得爽
而家有光己加倍pool緊係盡抽
有隻遠攻推圖好似方便啲

不過好似話攻擊距離短過黑麥少少
屌你老母 就保底先出紅裝 咁就清零 on9
榴連唔係想像中好用,而且炮台個隻火力幾低下
我覺得檸檬皮2星已經同5星黑麥差唔多當然今次係光弱點BOSS
我檸檬皮3星, 黑麥5星
爆發傷都仲係黑麥勁D 佢招細技打單體太勁
但持續打應該係檸檬高啲 唔洗換彈加招大真係痛

已經歪到法寶5星 岩岩出埋專武
但我冇火刀妹
升左檸檬皮5星黑麥輸出完全比佢收皮

升滿應該入到1%,櫻桃好撚勁,一定要升
岩岩見街人一場出兩紅
街場三個隊友每個都死兩次
有一吓得返自己未死諗住自殺一鑊熟
點知救返佢哋又好畀力繼續砌
最後出一紅兩劵條氣都順返哂
留名,見廣告先DL黎玩,抽中檸檬皮,隻野勁定廢
我之前用黑麥打4輸出真係死得好快,轉火拳俾盾死少勁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞