薑餅人之塔

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
唔計圖鑒送嘅話,126場討伐(包埋一開頭啲123階)10紅1金,睇返都幾歐

但好似有2-3件紅係開出嚟,唔係討伐跌
108場得1紅
痴吓你啲運氣先
大佬幾時開場
179場 3金6紅
已經唔記得係咪有d開出嚟…
入咗個工會有冇巴打入嚟攞心

公會:嚇鬼咩大笨象
WXB9TSQFG
幫幫忙,謝謝
開服邀請碼拎石: PRSTV5401
幫手頂置,有時限
DDAHYONITOAYT247 (未知)
MSTOAYOUTUBE2407(未知)
​​SOPOONGTOAYT2024(未知)
MINGMOYOUTUBETOA(7/14)
BEENUYOUTUBETOA6(7/14 )
TEDYOUTUBETOA624(7/14 )
TOAWITHHYROOLLGD (07/15 )
HONG2TOAHAVEFUNS (7/16 )
TOAKINGWANGZZANG (7/16 )
PON2LINYTPLAYTOA(7/17 )
YAPYAPTOAYOUTUBE(7/21 )
​​KSYYOUTUBETOA247(7/21)
TOWERCOOKIERUNGO(7/31 )
4800石,thx
點解個登入好禮由史詩-獨特
變咗稀有-史詩

150場都係得一件紅
而家仲要俾假希望我
report上去啦,等睇又要派石

有冇高lv長玩公會收人2個人,角色大部分4萬-5萬戰
紫紅金果個包我都從未開過紅啦

主線全通 活動送既資源基本上都冇乜用過 新角居然係光弓 冇乜興
唔知幾時先有火拳up
就你你呢啲撚樣用埋啲唔啱屬嘅角打哂我時間
我畜力可以秒蕉 每鋪都雙金 俾次機會
而家我都係求其入會 等出公會戰再認真搵搵
巴打隻火拳咁撚痛?
本身見到有忍者餅乾,諗住實會打得好慢
估唔到一分鐘都唔洗就打完
火拳剩係要血 我谷到20000血
易上手 上盾全隊都唔使避招
7-14 點撚過?
條路有個位就算直行都唔會撞火球
升隻勇者薑,有得二段衝可能會易少少

最尾個補償係根據更新前用左幾多討伐卷補送紅/金裝?唔太明,有冇咁佛心啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞