一人一個男人先會做嘅弱智野

268 回覆
1149 Like 77 Dislike
俾女朋友煮野

我寧願我女朋友去煮野食 好過俾佢揸車

停車場都未出就hi到花晒
打完飛機儲起啲精
諗到個
做幾次gym以為自己好好打
為屌閪而溝女

一係叫雞,一係打飛機,為屌個閪搞到自己周身蟻果啲真係好弱智

反 而覺得叫雞叫ptgf 仲弱智
識到女朋友自然有西條 , 有感情寄托好過出完火多左空虛感
聽講男人屙完尿唔會抺J
好嘔心

想奶乾淨
對住鏡fing賓周

想睇
當女人同你呻職場/生活上啲唔開心既事,好認真理性咁幫佢分析同教佢處理件事,跟住就會覺得你教訓,話你都唔明 發埋你脾氣

有個高手講下點搞

奶過野之後就會明
同佢一齊好嬲 同聲同氣 好唔理性咁一齊屌鬼就得
不過小心比人話唔幫佢諗辦法

1. 分析處理比人話教訓
2. 嗯下 係喎 我都覺 又比人話hea
3. 同聲氣屌鬼 又要小心比人話唔諗計
真係

第一步係認真聽佢講
表現到好想知 問下佢啲細節
E.G
:個肥婆今日推成堆文件比我做 擺明針對我囉
:佢推左d咩比你啊
:BILIBALA繼續講
:咁你做成點啊
:BILIBALA繼續講

之後佢講到咁上下
第二步就TUM下佢
話辛苦佢啦 再一齊話個肥婆好衰
抵佢冇男朋友 有都一定冇品味
唔似得你咁多人鐘意之類
總之踩人讚佢就得
千其唔好講啲on9報仇不設實際自以為好笑既建議
例如:倒水落佢個頭 / 放蟲去佢張台
因為女仔唔會做呢d野

去到女朋友心情差唔多好番既時候
就可以第三步 同佢講下道理教下佢點處理
其實女人無你地想像中咁唔理性
不過你要係佢理性個刻先同佢講理性野囉
你都唔鐘意啊媽係你失意唔開心個陣先黎話你咁做咁做咪唔會囉

以前男朋友成日一黎就第三步
我第一下聽會覺得好似唔想知我件事
剩係想說下教咁 會覺得唔鐘意
不過第二日就會醒覺佢講得幾岩

Fail
聽講男人屙完尿唔會抺J
好嘔心

有啲人係會抹
話鐘意肥底 實質就係有腰有波有籮仲要唔肥

其實我真係鐘意
比前女友影響

個個對肥定義唔同ge
做gym show 肌肉
柯尿射屎漬
以為跟住漁人樂著衫就實型
開post貶低男人
話所有女人係雞係公廁

啱啱想講

你食屎啦
話就話自己著內增高鞋蠟頭操肌,係為自己唔係俾女睇,咁照連登啲女人化粧打扮係俾男人睇依個fucking logic黎計,姐係做俾男人睇啦~

然後覺得自己柒下柒下都有資格嫌人化太厚妝
出街掃地阿嬸擦唇膏又俾你睇咩
有時收下嗲,無人會知你係弱智仔嫁

以為自己識睇地圖點知喪行
以為自己好大隻好fit
以為自己識好多野,點知chok兩chok問多兩句就露哂底
以為自己搞得掂,點呀要人跟手尾

收皮啦
畀錢買飛雞under 絲襪
條女對你無興趣 hea應 藍剔

但自己一相情願做人地隻狗 無自知之明仲以為有機會

到最後惱羞成怒話自己係'好男人'比女人玩 全部係雞係公廁

又話咩從此以後要做壞男人 呢類男人真係好噁心
1) 呢頭就話人係雞係公廁
2) 轉頭就係咁問人攞whatsapp約人出街
3) 人哋唔受溝就去返step1
以為跟住漁人樂著衫就實型

依啲人唔明著得好睇個重點係乜…
就係身高同樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞