一人一個男人先會做嘅弱智野

268 回覆
1149 Like 77 Dislike
以為老豆有錢就唔洗做

利申:老豆有錢,但係打佢工仲辛苦過出面打工
以為老豆有錢就唔洗做

(直男)覺得所有gay都想屌佢屎眼

呢樣唔同意係弱智
直男見到好樣少少嘅女都會不其然「想」同人扑野啦
幻想就一定有
會唔會真係做係另一回事

你閱讀理解u啊
忍鳩啲港女,縱容啲港女
搞到而家香港地遍地臭閪
明明唔係打緊波,係度做籃球投球動作

呢個我唻
- 著polo反起條領以為自己好L型
- 公共場所勁大聲講on9嘢咸嘢,重要周圍望睇下有無人留意
信一個癲佬買波膽4:2
信一個癲佬買波膽4:2

依個無得輸
對港女存有0.00000000001%希望係男人最on9行為
一腳踏兩船賤男會買次份同款嘅禮物畀佢兩個女友,以為自己好公平好撚fair咁,然後自我感覺良好。
其實你同時傷緊兩個人呀,仆街,on99.
一腳踏兩船賤男會買*兩份同款嘅禮物畀佢兩個女友,以為自己好公平好撚fair咁,然後自我感覺良好。
其實你同時傷緊兩個人呀,仆街,on99.
1) 呢頭就話人係雞係公廁
2) 轉頭就係咁問人攞whatsapp約人出街
3) 人哋唔受溝就去返step1

駁唔到
做偽娘靚過女人
以為老豆有錢就唔洗做

Up乜鳩 1999
以為老豆有錢就唔洗做

因為你弱智先要做野
日日係到呻一樣野,叫佢去解決件事又話好煩唔想同人地傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞