一人一個男人先會做嘅弱智野

268 回覆
1149 Like 77 Dislike
死要面 再加句:男人係咁嫁啦
死傻尻

一定女人講呢句多d

未聽過男人會咁講
假巴

我男朋友會
結婚
賭錢
講咁耐其實大部份都唔係淨係男人先會做
揸車唔識路唔肯去問人,喺度喪兜爛兜!
借錢買電視
當女人同你呻職場/生活上啲唔開心既事,好認真理性咁幫佢分析同教佢處理件事,跟住就會覺得你教訓,話你都唔明 發埋你脾氣

有個高手講下點搞

奶過野之後就會明
同佢一齊好嬲 同聲同氣 好唔理性咁一齊屌鬼就得
不過小心比人話唔幫佢諗辦法

1. 分析處理比人話教訓
2. 嗯下 係喎 我都覺 又比人話hea
3. 同聲氣屌鬼 又要小心比人話唔諗計
真係

第一步係認真聽佢講
表現到好想知 問下佢啲細節
E.G
:個肥婆今日推成堆文件比我做 擺明針對我囉
:佢推左d咩比你啊
:BILIBALA繼續講
:咁你做成點啊
:BILIBALA繼續講

之後佢講到咁上下
第二步就TUM下佢
話辛苦佢啦 再一齊話個肥婆好衰
抵佢冇男朋友 有都一定冇品味
唔似得你咁多人鐘意之類
總之踩人讚佢就得
千其唔好講啲on9報仇不設實際自以為好笑既建議
例如:倒水落佢個頭 / 放蟲去佢張台
因為女仔唔會做呢d野

去到女朋友心情差唔多好番既時候
就可以第三步 同佢講下道理教下佢點處理
其實女人無你地想像中咁唔理性
不過你要係佢理性個刻先同佢講理性野囉
你都唔鐘意啊媽係你失意唔開心個陣先黎話你咁做咁做咪唔會囉

以前男朋友成日一黎就第三步
我第一下聽會覺得好似唔想知我件事
剩係想說下教咁 會覺得唔鐘意
不過第二日就會醒覺佢講得幾岩

屌啦星估唔到入呢個post會學到野
多謝絲打
為屌閪而溝女
頭痛要飲熱水
黎m要飲熱水
病左都要飲熱水

總之男人覺得熱水係萬能

當個個都醫生呀,病叫你睇醫生又唔柒肯,睇左又唔撚食藥。頭痛叫你啪啦panador又話呢啲嘢自己都知。知你又講又呻,做乜撚,我幫到你咩。又唔見我病我頭痛屌曬鬼咁。黎m仲憨鳩,根本講黎智柒障。我做得啲乜,唔飲熱水仲可以做乜?幫你飲撚曬啲血先叫關心?定係打鳩自己條撚就叫有苦同當?唔撚理你又屌鬼,理你可以做得啲乜,飲熱水啦柒頭皮
追女 為女付出

得一對腳但買十鳩幾廿對波鞋
周不時硬食炒價死充爛充
買到屋企無位,要租仔倉放
通常都以為自己好撚好波既肥柒

人地不知幾撚醒,你咁講多野無一樣係要自己俾錢,全部都係d兵或者條仔俾

up乜
食唔到辣但又格硬食 扮型
上連登搵SP
以為香港有處女
當女人同你呻職場/生活上啲唔開心既事,好認真理性咁幫佢分析同教佢處理件事,跟住就會覺得你教訓,話你都唔明 發埋你脾氣

有個高手講下點搞

其實依樣真係男女大不同,女人嬲緊同你講件事,梗係希望你企係佢個面支持佢,仲同佢講道理
正確做法:陪佢一齊話支持佢,等佢冷靜左先講道理
課金

呢個真 駁唔到
上連登搵SP

得罪成人台班雞蟲
利申:毒撚留係屋企睇av
偷睇前面個巴打睇一人一個好撚好笑嘅經歷

叫雞
行十幾層樓,為咗打個冷震
-話女人只係識睇樣 但見到靚女精上腦

-女人一定要受佢溝 如果唔係就係雞

-做d無禮貌無教養既行為但覺得係好man 真男人 漢子:男人係咁㗎啦 而唔會去改善
(打黑痴唔暗口 食野japjap聲 食野漏口 etc)
同女人講道理

同女人講道理

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞