香港麥當勞世一?加拿大YouTuber食勻16國家/地區M記 大讚香港2大特色更勝日本

275 回覆
31 Like 192 Dislike
係咪旅發局說好香港系列贊助之一?

日本m記最好係跟餐薯條可以轉麥樂雞
條友真係食開屎㗎喎
真,wendys 好食勁多

麥當勞你慚唔慚愧?

日本淨係無脆香雞翼已經輸啦
以前既脆香雞翼真心正,雞皮都食埋,回不去了
一分錢一分貨啦
加拿大shark shark粉仲要係印度味...
M記就算冇乜人都要等到PK
香港食物質數咁差都好?
淨係個魚柳包塊魚乾到食柴咁
有冇睇過標題?m記對比m記啊,點解個po咁多盲撚
脆香雞翼的確係世一, 以前可以叫全翼直頭可以話全世界冇對手
試過係加拿大買M記 返到屋企一打開個盒
見到得塊魚柳同芝士 冇咗包皮 即刻呆撚咗
南韓排名真係抵佢死
有次去泡菜國食麥記,等咗45分鐘都出唔到餐
見到廚房啲包同飲品一路係咁整
但出餐就只得一個肥妹,以兩分鐘一個嘅速度出餐
啲包同飲品堆滿晒張枱,就嚟瀉落地咁滯
個妹頭就淨係見佢整下呢樣整下嗰樣
但又執唔到個餐出嚟,我都唔知佢整緊乜
嬲到要去 cashier 話取消,個 cashier 先如夢初醒咁拎我張單畀肥妹,肥妹先特登執我個餐出嚟
香港人性格會屌咗先
加拿大m記應該要比F, 垃圾到嘔
得早餐好小小
香港M記食蕉啦
啲包壓到變晒型,間餐廳又一陣怪味。

紐西蘭M記啲包就真係好食,朱古力大大杯又有棉花糖。嗰度嘅M記仲有埋兒童樂園,有得玩波波池,可以俾細路放電。

杜拜M記就有飯食,又有得customize個飯,就要好食!啲飯嘅口感似東南亞,唔係印度中東嗰種硬實實嘅。

呢兩個地放仲有Hardee's, Wendy's, Burger King. 香港冇咁多選擇。
美撚成日就好羨慕shark shark粉
屌佢老味 之前學人出咩奇怪麥樂雞醬 唔好食
再唔係就出個甜到糖尿ge麥旋風 cls
清食開屎?鍾意淋pat pat?
珍,難食到爆

仲浪費咗我一餐嘅quota
因為都係井底之蛙
或者咁講
唔係香港M記好食
係你食個D國家嘅M記差
香港麥當勞店員智商就真係世界第一,全部都係屬於弱智水平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞