OnePiece 海賊王 第1119話 情報+討論

179 回覆
11 Like 22 Dislike
女帝點會唔夠打
女帝好廢喳喎
可能佢俾黑鬍捉頸果下令你覺得佢好廢
但其實黑鬍講左成一放手 死果個就係自己
所以女帝一定唔會廢現今op世界嚟講都係最勁果堆
強如黑鬍子都驚成咁
女帝係真係好癲
Smoker起佢面前連卒仔都不如
咁somker又真係幾廢,克比都勁過somker
Smoker自然有霸氣之後已經係垃圾
本身煙做到既野就好有限
如果係hxh 莫老五就好勁
可能覺醒可以出煙分身
煙都幾屈 不過用家問題
瓦斯果實嘅低配版
如果用到凱撒咁都勁啦,根本smoker本身廢
淨係識屈海樓石
跟得唔貼,點解唔打五老星入海?佢地果實唔驚海?
劇情需要
要打飛都唔易,仲要控制角度
有冇講過係咪上位果實關係
隻隻識飛識傳送
又成座山咁大
仲要連佢地係咪果實都唔知
路飛捉住黃猿掉落海贏左啦,自己鳩掉人走炸
劇情係咁ON9
原七武海拉攏黎唔完全係因為實力
鷹眼:實力
沙佬:完全控制左創世20國唯一一個還在下界的大國阿拉巴斯坦,曾經雄踞偉大航道,招做七武海,可以勸退一堆剛入偉大航道的海賊,又不用處理佢帶黎嘅問題,俾個地位就控制到
甚平:民族融和,控制魚人
女帝:除了海樓石軍艦外少數有能力在無風帶航行的海賊
明哥:理由和沙佬差不多,沙佬的上位版,附加軍火交易人造惡魔果實
摩佬:在香波地群島附近襲擊海賊,能力對受害者而言麻煩,有效減少活躍海賊人數

計埋羅,只要能力和實力能有效抑制海賊,就有招嘅價值。雖然而家睇七武海打唔贏四皇,但一日未打冇人知,個個淨係睇七武海有鷹眼,就會下意識覺得七武海人均鷹眼,或者鷹眼同級。

強如白鬍子,四皇都不能輕取三大將。加上海軍除了三大將外仲有卡普呢種存在,加埋七武海,四皇在公然對抗海軍前就會三思。白鬍子亦證明咁多人圍你一個四皇,你係白鬍子都係捱唔住
今集打飛咗不過過唔係落海
邊有得咁講沙佬一早尾刀路飛 全劇終
係咁架啦漫畫
1119 中文
白胡子捱咗一刀噴血又唔講埋
唔好提啦屌你老母
成個和之國篇本身寫到出海跟白胡羅杰搵one piece咁撚柒閪勁

實力同年輕白胡羅傑打都唔撚會話輸好多

返到嚟跳裸舞求對家唔開戰同遲啲會走人比返和之國你

屌你老母成篇和之國比御田條傻閪搞撚到變笑話
五老星唔係識用魔法陣召喚嫁咩,咩叫唯一方法係打飛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞