OnePiece 海賊王 第1119話 情報+討論

164 回覆
11 Like 21 Dislike
第一次更新

巨人們為魯夫和波妮歡呼。火星(瑪茲聖)說這只是個假變身。
火星發動攻擊,但魯夫變成了一個巨大的氣球。路飛告訴其他人怪物可以自愈,所以最好是把它們打飛。
魯夫、山治、法蘭奇和波妮聯手攻擊,把火星擊退。
古代機器人醒來,電話蟲也醒來並繼續廣播。
貝加龐克說被繼承的東西可以稱為“意志”,並希望它能夠傳承下去。出現了來自大媽海盜的反應,還有薇薇和摩根斯的反應。
畫面回到路飛,他攻擊木星(庇特聖)。水星(沃丘利聖)則去找艾爾巴夫的船。
波妮變回小孩子,她已經筋疲力盡。
之後出現了古代機器人的閃回,聽到喬伊波伊的聲音。
喬伊波伊說:「埃米特,當時機到來時,你必須…」
古代機器人從海中躍起,攻擊水星。
魯夫大喊:「機器人!!!」
下週休刊一週。
你點知的
終於唔洗我開post
我都收得多負皮啦
嗱我睇字覺得今集ok 不過尾田應該都係俾人屌架啦
個機械人好似幾勁
比水星咁撞法跌埋落海底都無傷
好ok喎
又有得見vivi 又有大媽
反正都係 我講左先 拖夠未?
單拖打到上聖地,點都屈機啦
下週休刊一週。
愈來愈垃圾 但又要睇
屌你老母又拖
機械人飛上水打人
第1次更新,

本話僅13頁。
巨人們為魯夫和波妮歡呼。火星(瑪茲聖)說這只是個假變身。
火星發動攻擊,但魯夫變成了一個巨大的氣球。路飛告訴其他人怪物可以自愈,所以最好是把它們打飛。
古代機器人醒來,電話蟲也醒來並繼續廣播。
貝加龐克說被繼承的東西可以稱為“意志”,並希望它能夠傳承下去。出現了來自大媽海盜的反應,還有薇薇和摩根斯的反應。
畫面回到路飛,他攻擊木星(庇特聖)。水星(沃丘利聖)則去找艾爾巴夫的船。
波妮變回小孩子,她已經筋疲力盡。
之後出現了古代機器人的閃回,聽到喬伊波伊的聲音。
喬伊波伊說:「埃米特,當時機到來時,你必須…」
古代機器人從海中躍起,攻擊水星。
魯夫大喊:「機器人!!!」
下週休刊一週。

【TalkOP註解:古代機器人的名字公佈了!艾米特EMETH的字源為希伯來文“אמת”,意為“真理”。在猶太教的傳說中,製作魔像(golem)時就需要將該詞彙刻於其頭部。 】
13頁唔洗屌呀

卓洛單挑5老星

卓洛≈5老星≈路飛+山治+法蘭奇+波妮>>>>>路飛、山治、法蘭奇、波妮
契仔果邊有甚平
希伯來文唔通關攬炒巴事?
即係鳴門 佐助 小櫻一齊出手
你真係會均分佢地輸出既數值?
返工返得太多會病架
我希望佢健健康康畫埋落去俾個結局我
隔籬漫畫果個就病死算啦
唔係話平均
只係話佢地每個戰力都係正數
先有個inequality

定係當中有負戰力(
3治
)?
睇落似大媽海賊團唔係大媽本人
應該忙緊好多嘢
真人而家開始拍緊,有幾個演員確認左
Mr.3已經定好,睇落唔錯

只要佢夠健康,慢慢畫得哂就夠
路飛係咪會揸高達咁揸部古代機器人
古代機器人係九尾,路飛係須佐
路飛=一代

無限血+識變神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞