<鬼滅之刃柱訓練篇> 討論區3

1001 回覆
21 Like 8 Dislike
星戰rogue one
好似聽過個說法係話而家無限城入面其他鬼都有下弦實力,無慘一次過大up哂

仲有
被秒殺的新上六
其實獪岳憑咩做上弦
應該太急冇人用,明顯妓夫勁好多
主公本來都絕症就嚟死,想搏同歸於盡唔奇,毒辣在為咗減低無慘嘅戒心,留低晒老婆同對孖女一齊冚家散
我屌,起哂雞皮
https://youtu.be/OZO7KxBjqLI

大家J住音樂先
其實孖女有冇死到?見佢有一幕冇人再玩波
重睇啦ching
上二點會唔長
打鬥應該唔長 但係故仔應該長到仆街首先講一講 蟲柱點解/樣用毒食毒 跟住又加少少前花柱d故仔 跟住到重頭戲 豬頭老母同豬頭故仔 跟住回憶又講埋自己點比父母捧同自己個變態食人=救人既諗法
唔問點解要寫死風柱細佬,又唔係柱,同主角又fd
你見無新上五,都睇得出臨時拉高啲人用
係得屍兄勉強上到上弦位
有無動漫高手介紹下
好多人都講畫得好好
好連貫,場面好靚
因為小弟睇劇情比較多
唔識點識去欣賞D畫面
eg 用咩角度去欣賞
制作難度?咩叫連貫?
申利,靜係用好型去形容
嗚女能力就真係幾勁
本身有個城已經勁
進化上四之後全地圖搜索同個城好似大咗好多
第一集屍兄同上三食左大半架啦
上二等第二集

屍兄 上三
上二 上一
上四 無慘
預佢應該咁樣分3集啦,不過上二同上一都多,可能忍打上二會塞咁啲落第一集
應該真係唔會額外比戲份音柱嗰堆人可惜

不過都要等公佈時長先知
妓夫係勁 但墮姬拖低整體戰力
最多係咁e比幾隻下弦級嘅去攝下場
比人睇下音呼炎呼,等啲呼吸齊齊整整
同埋係上一親自比血佢,應該都係直接refer比無慘,未必關實力事
都係d運鏡 構圖 特技 配合音樂等等
令你會賞心悅目
上一可能第二集未死,第三集先收佢皮,打上4太短而且無乜劇情好做
上四少姐,但無慘+炭嗰度長
唔講未來,淨係戰後各人去向都食時間
三部曲喎,就算Ado同Yoasobi都只係兩個人。

如果我係製作公司,劇場頭兩部收得的話就再去盡啲,揼本落去搵 Taylor Swift 唱(假設佢兩三年之後仍然咁紅),推返首全球大熱嘅日本anime英文主題曲。怪獸8號兩首歌都係外國artiist嘅英文歌,好聽得嚟又有新鮮感。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞