愛華頓球迷集中討論區(77)COYB Welcome Friedkin daddy 愛華頓!好!

873 回覆
5 Like 1 Dislike
喜茶排隊都見到
森巴著愛記波衫 印 Dyche 1
我係你後面
森巴俾再後面條大陸仔笑傻b
Anthony Gordon’s head turned by Liverpool interest but Newcastle insist he will not leave

https://www.telegraph.co.uk/football/2024/07/01/anthony-gordon-head-turned-by-liverpool-interest-newcastle/

25狗改不了吃屎的習慣
唔好搞我後面
Everton and Brighton race to sign Millwall sensation Josh Stephenson. [@SportsPeteO]
人哋話“My ambition is to be at the very top of football and I couldn't do that where I was”
聯賽頭4變第7 歐戰冇份 歐國盃冇份齋坐凳
廢糖比佢唔到 依家鈕都比佢唔到阿 走係咪應份先
人哋係足球界鬼見愁 Nightmare阿
🚨As it stands Manchester United are not expected to make another bid for Jarrad Branthwaite. They could change their mind if Everton lower their asking price. (Source - @PeteHall86 @iPaperSport)
下季新城堡點都好過利物浦啦
呢條傻仔黎
你愈黎愈似公海個個3000分hater加多包細薯條
森巴最鐘意搞後面
Lower佢阿媽個閪
踢紐卡素踢到入大國腳仲唔知足

我仲未敢出公海
獌真係好煩 旋拍啲乞衣咁
學生平啲ok? 我送比爸爸 平啲ok? 長者有冇平?
走開啦 死窮撚
賣45m呢d價 有咩意思
補返個正選愛爾蘭diuer都15m 仲要廢一倍
同人爭加多5m
等於收果25m 無鳩左個正選中堅
仲要博買果件即食到
平時都要護級
換埋個中堅 降埋班啦
上季6月尾都出咗新波衫樣
今年leak完當係?
娜娜放暑假
19號係愛爾蘭對隊長母會
垃圾愛比人屌緊點解呢場比賽咁遲先公佈
Nana踢完歐國盃,大家覺得佢賣到幾錢
隊長都要俾你消費
買c朗?
12碼都唔入
渣ga
西葡個光頭教練幾勁
西葡個龍又十二碼高手
點解我地便當入選唔到? 拍c 朗打幾好一黑一白
葡撻個教練幾熟口面
好似教過d閪隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞