愛華頓球迷集中討論區(77)COYB Welcome Friedkin daddy 愛華頓!好!

873 回覆
5 Like 1 Dislike
我包麥精流哂出黎啦
help
我要J碧福

搵唔到同類型黎J
正常發揮
失嗰球 walker逗到勁後包晒越位
雖然豬做一號龍 出迎可以再做好少少

有球後場自由球 stones發夢
差啲畀人笠死
公海有啲懂球帝問豬福企咁出幫波做乜
兩個中堅就無錯
我碧是原罪
森巴放假就陪下屋企人啦

一放假就上深圳 去d兒童遊樂場
我就來癲
見到你
宣揚入筷子文化
見到森巴揼低咗老婆同個仔去call g
保護手足
Minteh 白蟻done deal 左啦
唔緊要啦 呢度啲手足都唔想要
係紐卡素d人 都唔想要
英格蘭對家真係派錢咁派
碧福 全場最低分
石頭都高過佢
d評分網好鳩黎
🚨🔵 Official, confirmed. Yankuba Minteh joins Brighton for fee in excess of £30m from Newcastle.

到時可以睇下買唔成會唔會揼春
隻stone同Ghi
總之失波責任全在我福 唔關佢哋事!!
又少隻黑鬼嚟
Ndiaye Jaden Philogene 同Ndidi 仲嚟唔嚟
隻鴨有人埋單未
hull city d人都無傳過 唔會買啦
球迷幻想
奧娜娜踢埋今晚就會收報價
🚨🔵⚪️Sum41 to Everton, here we go! Agreement in place also between clubs on deal worth €30m.Personal terms were already agreed on long contract for Hong Kong 9upper who wanted the move.Formal steps to follow but Toffees sign new 9upper and want one more. https://t.co/JHfJbG19cD — Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) Jul 1, 2024
係coco park見到森巴同森仔
勁撚似樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞