[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (1)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
lm
黎緊轉用K字頭既話
應該無呢個問題 期待有誠意既Design
重組10年前全華人中場
低配版AV+朱基+黃洋
好似美足咁
jesse 應該係去理文
呢個真係黐線
欠薪連食飯都有問題但第一時間唔係作出工業行動 而繼續做義工
其實Em彬都有功能重疊 睇佢踢ssp就知佢踢唔到防中
如果隊波有控球率擺佢踢防中都勉強ok 可以有空間比佢分波
如果55波或者下風波擺佢打防中真係聽天由命
你係咪傻咗
佢係咪攞超賣quota email去買?係嘅話,嗰種高高在上何不食肉糜嘅態度,好難唔俾人屌
係咪印度唯一死士單野又上新聞又收全隊簽名波衫單野衝昏咗佢個腦
真係有乜唔好既野都係一係唔留言 一留言就唱好
留意到飛碟用EM彬有啲似P Chan
唔同既係Em杉比較多用返個波做Key pass
唔係純粹插入禁區tap-in
用EM杉做逗住型中場既話等於打少個
條傻鳩去完印度飲完恆河水真係以為自己有金身
係 勁撚好笑 自己係象牙塔有直通車就話人點解唔攞假偷走搵朋友
Em彬最後嗰兩三腳叻 但一場可能得一兩下
傑志點可以重用佢
可能有個好既原生家庭 出嚟做野又有份好職業
何不食肉糜 唔理解普通人諗法
藍隊中場去傑志會唔會係巴拉克
係ssp蜀中無大將咪可以比球權佢交killer pass/risky pass
下季返到傑志踢成點真係好睇睇下佢定位係咩
希望係 想睇小鬼們終極回家
雖然係東方有高尼路同千奴睇住 目前黎講應該係港超對年青球員黎講最好既訓練團隊
都好大機
諗唔到正常情況東方會唔留Aki
佢都唔似會翻加沙
呢句真係冚家剷
有冇諗過叫朋友幫手排兩三個鐘去買港隊波衫既反應係咩
唔係個個身邊都咁幸福有睇香港波既朋友而又得閒係呢個時間去排波衫
出過黎社會做野 接觸返咁上下人 唔難明白
人出咗少少名 或者 升咗少少職就漂漂然
歸根究底 還是太年輕吧...
件猶太佬仲唔拎passport就送佢打真主黨
只要傑志隊內環境搞返好
本身已經有比SSP更好既訓練配套
石門年青化之下又Keep住有得出 都係樂觀既
其實幾支持伍生大刀寬斧 係變就大大力變
有㗎仔睇住em彬呀嘛
去傑嘅話搵邊個
唔通又樂仔咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞