[德甲拆骨專家課金英超兵]拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰肆拾玖

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
要個德國後防
基本上盧sir唔會買到 最好算係佢?
去左意甲之後勁左好多
咁點睇都拜蝕wo
如果真係free go
話時話唔知係有意定係真係簽多咗人
以前都唔發覺我哋官方會不斷宣傳買咗啲幻幻
今個轉會窗不停見到簽幻幻嘅post
睇嚟Freund真係做到啲嘢
Lukas已經傳到嚟連登

拜有過邊個出彩球員唔樣衰
可能Kompany想踢high line 嫌迪速度慢

另外好似係買咗人先 向啲賴死唔走嘅 (7, 8) 施加壓力 唔走就全年bench
簽埋tah利班同荷蘭沙維
成個8月應該都係等賣人
又反雞
Coman仲好有心,賣雞好過賣佢
唔捨得

拜仁慕尼黑翼鋒京士利高文(Kingsley Coman)正考慮退出國家隊,因為他認為自己於今屆歐國盃並未受到迪甘斯的重視。京士利高文只曾為法國上陣15分鐘的比賽,除了在對陣荷蘭的分組賽中後備上陣外,此子並未於其他比賽中獲得上陣機會。這令高文感到心灰意冷,希望專心一意投入在球會的事業之上。
一路覺得高文係家暴單嘢之後成熟咗好多同埋對拜幾忠誠想佢留拜退役
之前打老婆嗰個唔係傻靴咩
乜水 踢咩位
印象中高文啱啱嚟拜嗰期都有官司
應該熱身賽後
原來依家已經有得request

早幾日入去仲話unavailable
唔知嗰陣有bug定係點
翼/攻中
X啲人話佢幾有potential
早排都係咁傳我哋好有興趣
如果買到返嚟逼得走嗰幾件冗員是但一個都唔錯
今年仲有大錢買幼幼咩

借唔到xavi嘅話 8號/10號位應該要買多個即食啦
簽能曬佢
傳閒今個夏天庫房100M+套現100M
依家洗咗大約140M
計埋塔利班應該大約170M
睇吓高層肯唔肯嘔多25M

MIA SAN MIA

FC BAYERN MUNICH FIRST TEAM SQUAD

GOALKEEPERS
1. MANUEL NEUER
18. DANIEL PERETZ
26. SVEN ULREICH

DEFENDERS
2. DAYOT UPAMECANO
3. MINJAE KIM
4. MATTHIJS DE LIGT
15. ERIC DIER
19. ALPHONSO DAVIES
21. HIROKI ITO
22. RAPHAËL GUERREIRO (200%)
23. SACHA BOEY
28. TAREK BUCHMANN
40. NOUSSAIR MAZRAOUI
41. FRANS KRÄTZIG (借咗去 VfB Stuttgart)
44. JOSIP STANIŠIĆ

MIDFIELDERS
6. JOSHUA KIMMICH
8. LEON GORETZKA
14. PAUL WANNER (借咗去 Heidenheim)
16. JOÃO PALHINHA
20. ARIJON IBRAHIMOVIĆ
27. KONRAD LAIMER
42. JAMAL MUSIALA
45. ALEKSANDAR PAVLOVIĆ
GABRIEL VIDOVIĆ

FORWARDS
7. SERGE GNABRY
9. HARRY KANE
10. LEROY SANÉ
11. KINGSLEY COMAN
17. BRYAN ZARAGOZA
25. THOMAS MÜLLER
39. MATHYS TEL
MICHAEL OLISE

SPORTING DIRECTOR
CHRISTOPH FREUND

HEAD COACH
VINCENT KOMPANY

ASSISTANT COACHES
AARON DANKS
RENÉ MARIĆ
FLORIBERT N’GALULA

GOALKEEPING COACH
MICHAEL RECHNER

HEAD OF PERFORMANCE
WALTER GFRERER

拜仁成功簽入Hiroki Ito、Michael Olise、João Palhinha

歡迎Vincent Kompany成為拜仁新任主教練

https://www.instagram.com/p/Cac-R2crwSN/
Stand With Ukraine

客觀地睇佢傷多個踢,人工太高腥狗斷過腳都冇佢咁易碎,關鍵時刻腥狗都可以跑下沖下,好過關鍵時刻冇人用

雞 哥 都好難賣,人工太高,尤其哥得罪中東佬,想搵沙超水魚都難
沖涼液咩料
舊果堆翼仲有冇掟企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞