[德甲拆骨專家課金英超兵]拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰肆拾玖

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
0:1就死守,斯洛伐克掋死
我拜歐聯都係咁樣出局
久守必失阿
斯洛伐克出局都好 個右翼已經入咗三球
一諗起又比機會比寧含得戚就好撚嬲
英撚咁嘅陣容要踢到90+4咸絕和都幾有問題
決賽德國對英撚?
八強都過唔到講閪咩
過左西班牙先講
西班牙?
沙洛應該都係冇得撞返拜仁啲隊友
燈唔到。
真係要對西班牙,難搞
接近無乜失球
摸奶 丹尼老母 依度座底都2:0
格魯吉亞入到球,我地未必冇機會嘅
除左歐國聯德國放棄mode之外,對賽全部和,今次西前場好似仲勁左

我地後防大考驗,尤其kimmich會唔會標太前,拿蛇對強隊suppose會好好針對部署😂 希望做到零封PSG嘅水準
雖然唔岩聽,但係可能真係會照出腥正選貪佢回防相對勤力,進攻就賭大細,得就得唔得就最多唔輸/多啲用左邊

到咁上下時間再換域斯出嚟
佢哋finishing不嬲都唔係好
但季尾傷完到依家呢段可以用離譜黎形容
佢不嬲只踢上半季
英撚fans多真係大L晒,last 40秒先第一次中龍追和,咁都可以吹奏coming home,有阿傾都係咁講,過到瑞士先吹喇

德國贏就話靠VAR 唔光采 勝之不武, 真陰功
過咗7月1 可唔可以當係新一季上半季
Twitter 同FB唔好睇太多
真係買難受
無謂同嗰啲失業咬綜援/小學都未畢業嘅人一般見識
所以我先話追和個球又俾左子彈PR球王on99
講防守就兩隊差唔多, 但講攻力就西班牙勁過德國好多
攻力德國叫改善左,出波直接啲無再搓來搓去,係啲把握力仲係差啲,尤其Sane同 Kai,直接出富古又驚無Plan B, Wirtz 同根叔又撞撞地,靠L晒拿鼠了

逼上梁山喇,東道主又唔想走線,打英撚應該有數講
Kai最後一腳黐線但係build up嗰啲做到嘢
同以前住烏有啲似不過佢跑動同埋走位更加強
腥就無謂講大家都知咩事
懷疑拿鼠當佢係自轉安咁用
做防守型翼鋒算數
防守佢ok嘅
進攻就...睇下開大定細囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞