[德甲拆骨專家課金英超兵]拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰肆拾玖

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Fabrizio報咗
唔閪喎
土耳其嗰幾場好睇
柒左7年係得阿狗曼狗柒咁多年都咁自信
呢度有阿狗。
邦拉。
🚨🔴 João Palhinha to Bayern, here we go! Deal approved on fee around €50m plus €5m add-ons.

Palhinha will sign contract until 2028 at Bayern, he’s been pushing for weeks for the deal to happen.

Medical to be booked then docs to be signed.

Story confirmed. ✅🇵🇹

呢個價遲一年先買到 有啲蝕
希望佢既表現係值
🇦🇺 Nestory Irankunda (18) ✅
🇯🇵 Hiroki Itō (25) ✅
🇫🇷 Michael Olise (22) ✅
🇵🇹 João Palhinha (28) ✅
🇩🇪 Jonathan Tah (28) ⏳
🇳🇱 Xavi Simons (21) ⏳
已續約:小伊巴(2027),史坦(2029)

Simons快啲喇
為左tah放delete真心
3 4是但一個炒我實鞭你
FF下都好🤣🤣🤣
上年28歲60M射唔出
今年29歲跌左watt 46m+
價錢都仲合理 希望可以keep到
唔L係真?如果係真
班膠層都智障仔嚟
上場對斯洛文尼亞冇睇

究竟ullm有咩強大吸引力個個教練都追住含
防中28歲到先叫開始當打,再老d咪打後一格,你估而家班中堅好掂咩當年哥狗咪又係搵沙比打中堅
轉自FB

今屆賽事只係得一場正選的拜仁翼鋒Sané , 上陣時間不多但在僅有的上陣機會中錄下35.8km/hour 的段速,為今屆歐洲國家盃速度第二快的球員

Sane 的身體質素同速度也是好突出

如果出佢,除咗希望佢可以拉闊少少個進攻,令中間中間冇咁密麻麻 (對方也跟出去)

其中一個考慮係用Sané 的速度協助右閘Kimmich 防守。因為大家一定都可以預期,西班牙嘅黑人左翼Nico Williams 絕對會令到Kimmich 非常辛苦

相信大家冇留意,其實Sané 再對丹麥嘅時候有陣時協防都跟得好徹底。

再一次講,完全明白佢去到Final Third 俾到各位球迷嘅Frustration。但係佢都有一定價值:有超高速,同埋可以喺右邊跑上跑落

覺得好過Wirtz, Musiala , Gündogan 三個一齊打攻中,中間太密(我哋拉唔闊,對方亦都唔需要跟返出去)

值得一提的是,Musiala 今屆展現出來嘅速度亦都幾快,34.7km/hour。 同Nico Williams 一樣,並列賽事所有球員中的的第18名

其實Sane係幾時開始轉性?記得佢啱啱黎係出名唔回防
仲懶過雞髀
可能有條黑色大肉腸
鮮嫩多汁
用波好 速度快 對抗好
個個又社工上身以為tune得返好佢
咪咁
印象第二年季中比人屌完就開始回防
不過佢回防除咗多個人之外其實唔太幫到手
翼鋒回防效果: 高文 > 腥 > 雞
比公司佬試吓
話哂公司佬都係出名用波好又穩陣嘅黑人中堅
企好晒位遮線果隻咪差
回追鬥跑佢一定三翼第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞