依d女夜媽媽就咁著出去跑步 係唔係想俾人屌

134 回覆
476 Like 93 Dislike
頭髮都唔扎
男人有時跑步都唔著衫跑啦
不過係連登女人少著衫就俾人屌係定律黎

咁男人唔著衫跑有冇比人強姦啊?

如果有你咪屌啲男人唔著衫囉

咪撚乜都講男女平等 有好多唔關男女權利既事情 本身係有分喇 男人都無咁大個波 咁大塊西 女人都無碌尻

你咁講我又覺得唔太岩
係因為女人唔用閪吸個男人條撚姐
男人有權裸上身跑步
我覺得女人有權咁做
咁做被人強姦,都係變態佬既問題,唔應該就個變態佬,就話佢無權咁做
不過你著得暴露對被強姦風險有無提高就係另一樣野
就好似係印度,我一定唔建議,因為你點著都會比人姦
但係香港,我就覺得應該要文明d

順帶一提,之前都帶人指出其實著得密實先易比人強姦,因為犯案者會覺得佢柔弱,易落手,著得暴露反而會覺得難入手,被姦風險反而係降低左
化妝跑步?
ON 9
有個狗公磅住啦
驚西咩
平時跑開呢條跑
好多女都係著晒跑步衫淨行路玩手機

以為有劉馬車添

唔知佢做緊呢個動作果時比人係後面一野隊入去會點呢

以為有劉馬車添

我又諗起瑜伽體位圖個post

俾多2張你地J
男人有時跑步都唔著衫跑啦
不過係連登女人少著衫就俾人屌係定律黎

咁男人唔著衫跑有冇比人強姦啊?

如果有你咪屌啲男人唔著衫囉

咪撚乜都講男女平等 有好多唔關男女權利既事情 本身係有分喇 男人都無咁大個波 咁大塊西 女人都無碌尻

你咁講我又覺得唔太岩
係因為女人唔用閪吸個男人條撚姐
男人有權裸上身跑步
我覺得女人有權咁做
咁做被人強姦,都係變態佬既問題,唔應該就個變態佬,就話佢無權咁做
不過你著得暴露對被強姦風險有無提高就係另一樣野
就好似係印度,我一定唔建議,因為你點著都會比人姦
但係香港,我就覺得應該要文明d

順帶一提,之前都帶人指出其實著得密實先易比人強姦,因為犯案者會覺得佢柔弱,易落手,著得暴露反而會覺得難入手,被姦風險反而係降低左

女權既極致
男人見到波一定會聯想起性
咁樣姐係合法比女人露體姐 咁男人露埋撚又得唔得?
靚女露波無所謂 肥婆露波
唔好意思無興趣睇
除非你證明到波唔係性器官
屯門喎

好明顯深井啦

帝景酒店果頭
影完就返去 點會咁易俾你姦到
這個世界上的任何意見,只要推向極端,就一定會變得不合理。但這並不等於有效反駁。
我說女生應避免獨自夜行,就會有人問是否應該廿四小時留在家裏。
我說女生應避免衣著太暴露,就會有人問是否應該戴頭巾。
如果我說吃飯別吃太飽,也許有人會問是否應該餓死。
如果我說人應避免打風時觀浪,也許有人會問是否應該搬到沙漠居住。
要反駁別人,可否反駁得有理有節一點?

除非你證明到波唔係性器官

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%94%9F%E6%AE%96%E5%99%A8
我睇到呢句野真係好撚尷尬
又要打J

以為有劉馬車添

老江湖
好樣衰......
唔好再逼我打j啦

以為有劉馬車添

老江湖

https://lihkg.com/thread/309399/page/1

條女食過啦
對波OK 無咩叫聲

你老母我都屌過對波幾大叫得好淫
如果個波係真既話
通常會少跑步 因為負擔重
所以我唔覺佢真係有跑
我覺得似放相上ig俾老闆睇辦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞