依d女夜媽媽就咁著出去跑步 係唔係想俾人屌

134 回覆
476 Like 93 Dislike

等於小兒持金於鬧市 好似做愛唔帶套咁 咁中左招可以怪邊個
影完相就坐金主車翻酒店啦
最撚憎,臭系!
臭雞 我屌
幾正
屯門喎
八號波跑乜撚野啊?

睇錯八字波跑乜撚野
化哂妝咁跑
影完相當跑左架喇
汗都冇滴
呢d臭雞係撚跑步,一路行一路影相炸麻
成日都見呢d臭雞架啦,阻撚住哂條路,on99咁
勁撚想一鳩撞到佢仆街

等於小兒持金於鬧市 好似做愛唔帶套咁 咁中左招可以怪邊個

正 邊個黎?
去游水都得
影完張相返屋企了
自己都唔保護好自己,出咗事唔好賴人。
這個世界上的任何意見,只要推向極端,就一定會變得不合理。但這並不等於有效反駁。
我說女生應避免獨自夜行,就會有人問是否應該廿四小時留在家裏。
我說女生應避免衣著太暴露,就會有人問是否應該戴頭巾。
如果我說吃飯別吃太飽,也許有人會問是否應該餓死。
如果我說人應避免打風時觀浪,也許有人會問是否應該搬到沙漠居住。
要反駁別人,可否反駁得有理有節一點?
跑步好地地著tee shirt唔得既
死臭g
這個世界上的任何意見,只要推向極端,就一定會變得不合理。但這並不等於有效反駁。
我說女生應避免獨自夜行,就會有人問是否應該廿四小時留在家裏。
我說女生應避免衣著太暴露,就會有人問是否應該戴頭巾。
如果我說吃飯別吃太飽,也許有人會問是否應該餓死。
如果我說人應避免打風時觀浪,也許有人會問是否應該搬到沙漠居住。
要反駁別人,可否反駁得有理有節一點?

Agger
好柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞