依d女夜媽媽就咁著出去跑步 係唔係想俾人屌

134 回覆
476 Like 93 Dislike
引誘他人犯罪,拉得
三張相個樣copy and paste 咁 不了

真人好正

睇相當真人?

對腳正撚到
屯門喎

收嗲啦懵炳
扮醒彈個地方出嚟但係又要錯
成班東亞病夫笑人跑步
佢IG做雞中晒
自稱做model
成日去旅行
永遠得獨照
走地雞
走地雞

嘩 條女有無三張野 個樣咁老
男人有時跑步都唔著衫跑啦
不過係連登女人少著衫就俾人屌係定律黎

咁男人唔著衫跑有冇比人強姦啊?

如果有你咪屌啲男人唔著衫囉

咪撚乜都講男女平等 有好多唔關男女權利既事情 本身係有分喇 男人都無咁大個波 咁大塊西 女人都無碌尻

果條友不如返小學讀返性教育啦 咁柒既問題都可以問
胸係咪男性性器官呀?
係 我屌

咪撚乜都講男女平等 有好多唔關男女權利既事情 本身係有分喇 男人都無咁大個波 咁大塊西 女人都無碌尻

胸係咪男性性器官呀?

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E4%B9%B3%E6%88%BF
男性和女性在兒童時的乳房形態結構是相同的。在青春期乳房發育時,因為體質、營養及生活習慣的不同,女子的乳房會呈現不同的發育階段,可以用譚納標準來表示

唔係男女都有架咩

定我睇錯左?
著Sport bra 著到露左半對波出黎真係有用?
唔緊要!交俾我屌!
跳燈咪呢隻
著Sport bra 著到露左半對波出黎真係有用?

你估對波唔使抖涼咩!
呢啲女著到咁去跑步 仲唔係摟屌?

胸係咪男性性器官呀?

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E4%B9%B3%E6%88%BF
男性和女性在兒童時的乳房形態結構是相同的。在青春期乳房發育時,因為體質、營養及生活習慣的不同,女子的乳房會呈現不同的發育階段,可以用譚納標準來表示

唔係男女都有架咩

定我睇錯左?

男人對波會唔會引起人性慾
如果你見到個男人跑步
對波彈下彈下 你係咪會扯
有d女會扯去話咁熱唔通著長杉咩
認真比人姦唔好怪人

胸係咪男性性器官呀?

唔係男女都有架咩

定我睇錯左?

男人對波會唔會引起人性慾
如果你見到個男人跑步
對波彈下彈下 你係咪會扯

你又講得岩wor

Yes

以為有劉馬車添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞