朗屏,柴灣興華,美孚,大窩口,有睇過領健中醫嘅絲打小心!

260 回覆
370 Like 10 Dislike
推到 鐘瑋澤 中醫師本人出黎應機先。
你可能係最認得出你老婆私密部位嘅人
嚇親d陪審團
前排YouTube 先話比人告強姦都要庭上播片
呢d唔 show相點知有冇證物架
佢應該唔會回應,點解??

人地個姓都打錯,叫人點回??
連鎖實好多同事,一定有同事上連登
鐵人黎?日日都返工,有d朝9晚9,紅日照開工
唔知佢會點樣整理啲相,點樣分類,可能 Lin 同 Gap , ass hole 三個唔同 folder。
有棍絲打都岩?
領健我都睇過....雖然唔係哩幾間
東張可以打碼
呢間野都係流流地,個網頁又簡陋,夠膽死門診中文名係嶺健,網頁同所有廣告都係「領健」。
肩頸痛,針灸,落針去到鎖骨附近,所以要拉底件衫,正常係會有女護士一齊。
近年真係開好多
但質素好似美容院咁
點解咁Q多女人鐘意睇中醫
最叻就乜柒都話你敏感
乜尻都濕熱濕毒。

睇完衰左就發出來
睇完好左就好有用喎

你老味,我心諗,你拎隻手把下脈就乜都diagnose到,出面d imaging centre 同 lab執柒曬啦
我樓下都有間 自從睇開個個男醫師走左之後 我都唔夠膽再入去
Exactly! 我都 research 過呢類中醫診所,就係唔識形容。

我自己試過腳痛睇,佢幫我針灸同物理治療,但係就唔係搵原因。 我問佢關唔關尿酸事,佢就話有可能…

我理解中嘅醫,應該要望聞問切,搵到原因針對去治療,佢乜都冇做就一味叫我治療,睇左3次冇再去。

同埋呢類中醫診所一定收醫療劵,同埋 join 保險網絡。
收藏嘅嘢,佢應該電腦仲多
只能夠話中醫呢行實在太參差,而且祖國升學嘅,哎,你懂的!

其實我自己都唔太相信中醫跌打之類,偏偏我老婆又唔知點解成日睇… 但身體又唔見得比我好囉,咁我份醫療保佢可以 claim 嘅,所以多數由得佢,諗住最多咪冇乜用,點知原來有啲係變態嘅。
連登都好多醫畜 一定通晒天睇lin阿拿
咁醫畜都係專業人士既 係偷拍 睇lin睇閪個範疇
我都係樓下有間,又日日開門
睇過兩次傷風覆過幾次診都唔掂.

唔知係果排我身體弱定佢手細差
睇巫醫咁無腦,無所謂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞